aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤο αδιαχώρητο στην μπουτίκ του Απόλλωνα παρά την βροχή (pics & vid)

Το αδιαχώρητο στην μπουτίκ του Απόλλωνα παρά την βροχή (pics & vid)

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (29/12) το Χριστουγεννιάτικο πάρτι του Apollon Official Store στον υπαίθριο χώρο του καταστήματος στην οδό Γλάδστωνος 69.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τη βαριά βροχόπτωση, οι μικροί φίλοι της ομάδας μαζί με τους γονείς τους δεν πτοήθηκαν και παρέστησαν σ’ ενα μεγαλοπρεπές Απολλωνίστικο πάρτι. Το παρών τους στην εκδήλωση έδωσαν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της ομάδας μας οι οποίοι μοίρασαν  αυτόγραφα στα μικρά παιδιά, αναμνηστικές φωτογραφίες, δίνοντας  ικανοποίηση και χαρά στους παρευρισκόμενους.

Ποδοσφαιριστές και κόσμος του Απόλλωνα έγιναν για ακόμη μια φορά ΕΝΑ. Αποχωρώντας όλοι ευχήθηκαν την επίτευξη των υψηλών στόχων και κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συνεργάτες εταιρείες ΚΕΟ και Pizza Hut για την βοήθεια και υποστήριξή τους έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η όλη εκδήλωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ