aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΘεωρητικά έχει την πιο έτοιμη

Θεωρητικά έχει την πιο έτοιμη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι αλλαγές θα είναι λίγες τη νέα περίοδο στον Απόλλωνα, αλλά ουσιαστικές. Ο βασικός κορμός παρέμεινε και όπως φαίνεται, τουλάχιστον στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, ο Πέδρο Εμανουέλ θα στηριχθεί στους βασικούς ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιούσε και πέρυσι.

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν, οι κυανόλευκοι ίσως και να έχουν την πιο έτοιμη ομάδα από τους άλλους μνηστήρες στην διεκδίκηση του τίτλου. Θεωρητικά το έργο του Πορτογάλου προπονητή θα είναι πιο εύκολο φέτος, αφού έχει έτοιμη ενδεκάδα, ενώ οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλει από αυτούς.

Στον τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο την Ομόνοια  χρησιμοποίησε  τους Βάλε, Βασιλείου, Στυλιανού, Αγγελή, Φρέιρ, Σατσέτι, Κυριάκου, Παπουλή, Ντα Σίλβα, Πέδρο, Γκιέ Γκιέ. Από αυτούς  είναι ανοικτή η περίπτωση του Φρέιρ, αφού δεν ξεκαθάρισε αν θα συνεχίσει στη νέα σεζόν.

Ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει στη διάθεσή του και τους Μάγκλιτσα και Πίεχ για την γραμμή κρούσης, τον Λόπες, που πέρσι ήταν τραυματίας για μεγάλο διάστημα, ενώ ποντάρει στους Καρώ και Μπεντόγια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ