aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤα βρήκαν Ομόνοια - Απόλλων για Ρομπέρζ (το ποσό της συμφωνίας)

Τα βρήκαν Ομόνοια – Απόλλων για Ρομπέρζ (το ποσό της συμφωνίας)

Η πολύμηνη επιμονή και υπομονή της Ομόνοιας για τον Βαλεντίν Ρομπέρζ, φαίνεται πως αποφέρει καρπούς, αφού ο Γάλλος στόπερ βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στο «τριφύλλι» και στην ομάδα που επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του, μετά από τη ρήξη στις σχέσεις του με τον Απόλλωνα.

Παρά το γεγονός πως ο 32χρονος στόπερ διατηρεί συμβόλαιο με τον Απόλλωνα για άλλα δύο χρόνια, η Λεμεσιανή ομάδα αποδέχθηκε την πρόταση της Ομόνοιας (γύρω στις 110.000 ευρώ) και από εκεί και πέρα τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους.

Ο Γάλλος στόπερ θα έλθει στο στάδιο των τελικών επαφών με τους πρασίνους για να συμφωνηθεί και το ποσό των απολαβών του, αλλά και οριστική η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του (διετές). Μέχρι πρόσφατα οι οικονομικές απαιτήσεις του Ρομπέρζ κρίθηκαν υψηλές αλλά προκύπτει αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά και θα οριστικοποιηθεί η προσθήκη του έμπειρου αμυντικού στην Ομόνοια.

O Ρομπέρζ, σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν έχει κατ’ ιδίαν επαφές με καμία από τις δύο πλευρές και το θέμα της μετεγγραφής του στην Ομόνοια, χειρίζεται ο ατζέντης του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ