aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤα καλύτερα από τους νεοφερμένους

Τα καλύτερα από τους νεοφερμένους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Απόλυτα ικανοποιημένοι δηλώνουν στον Απόλλωνα, από τις πολύ καλές εμφανίσεις των νεοφερμένων ποδοσφαιριστών Μικέλ Μπεντόγια, Βαλεντάν Ρομπέρζ και Πάουλο Βινίσιους.

Ιδιαίτερα ο πρώτος, σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός. Ο Ισπανός αποτελεί ισχυρό ατού για τον Πέδρο Εμανουέλ, καθώς στη μεσαία γραμμή κάνει πολλή δουλειά και έχει δώσει στήριξη στον Ντα Σίλβα στον δημιουργικό τομέα.

Τώρα που η ομάδα εισέρχεται σε μια σειρά από ντέρμπι, κρίνεται σημαντικό να φθάσουν όλοι σε ψηλά επίπεδα απόδοσης και ήδη άρχισαν να δείχνουν το καλό τους πρόσωπο και οι Φώτης Παπουλής, Άμπρααμ Γκιέ Γκιέ και Εστέβαν Σατσέτι. Περιμένουν περισσότερα από τον Ζοάο Πέδρο, ίσως τον μοναδικό που ακόμη δεν έχει φθάσει στα περσινά καλά επίπεδα.

Από εκεί και πέρα, μέχρι αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα είναι έτοιμοι οι Άμπρααμ Γκιέ Γκιέ και Νούνο Λόπες να πάρουν φανέλα βασικού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, την Κυριακή. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως και οι δύο τους θα είναι σε θέση να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους για το πολύ σημαντικό παιχνίδι, το πρώτο μιας σειράς από ντέρμπι. Και οι δύο τους ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, όμως εκφράζεται η πίστη πως από σήμερα ή το πολύ αύριο θα είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα.

Σε αντίθετη περίπτωση, τη θέση στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Άντον Μαγκλίτσα, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Στυλιανού. Σε μια τέτοια περίπτωση θα διαφοροποιηθεί για πρώτη φορά η ενδεκάδα που δήλωσε παρούσα στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

O Μαγκλίτσα προέρχεται από τραυματισμό, ωστόσο προπονείται κανονικά και υπολογίζεται από τον Εμανουέλ. Μάλιστα, ο Κροάτης επιθετικός έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσω ανάρτησης στο Facebook: «Πιο δυνατός από ποτέ». Στις άλλες θέσεις δεν αναμένεται κάποια αλλαγή, με τον τεχνικό του Απόλλωνα να αναμένει την καλύτερη δυνατή παρουσία της ομάδας του και άλλο ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ