aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣτο Κολόσσι το τελευταίο τεστ

Στο Κολόσσι το τελευταίο τεστ

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα έδειξαν ποιοι είναι και τι θέλουν με πράξεις και πλέον, με καθαρό μυαλό (από τη στιγμή που δεν έχουν υποχρεώσεις στην Ευρώπη), η προσοχή τους είναι στο πρωτάθλημα.

Θα ξεκινήσουν, με τον εκτός έδρας αγώνα, κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα το ερχόμενο Σάββατο και ο στόχος τους θα είναι το διπλό. Μετά το σημερινό τελευταίο φιλικό με την Αναγέννηση (18:00) στο Κολόσσι, οι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν ένα χαλαρό πρόγραμμα αύριο το πρωί και τη Δευτέρα θα ξεκουραστούν.

Θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τρίτη, με το μυαλό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Αγγελή θα συνεχίσει τη θεραπεία του και θα απουσιάσει και από τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον Άρη.

Ο Γκιέ Γκιέ, που δεν αγωνίστηκε με τον ΑΠΟΕΛ στο Σούπερ Καπ, θα μπει και αυτός από την Τρίτη σε κανονικούς ρυθμούς, καθώς προφυλάχθηκε για προληπτικούς λόγους. Όσον αφορά τον Μακρίδη, ο χρόνος δουλεύει υπέρ του και τέλη Οκτωβρίου θα υπολογίζεται από τον προπονητή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ