aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Πολύ καλός παίκτης ο Παπουλής. Αν χωράει στην Ομόνοια…»

«Πολύ καλός παίκτης ο Παπουλής. Αν χωράει στην Ομόνοια…»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ομόνοιας Ανδρέας Χαρίτου, μίλησε στον Active 107.4 & 102.5 και πέραν από την πορεία της ομάδας του φέτος, τον θετικό σχολιασμό για την παραμονή του Φαμπιάνο Ριμπέιρο και άλλα, αναφέρθηκε και στο θέμα του Φώτη Παπουλή, για τον οποίο πληροφορίες αναφέρουν πως είναι στο στόχαστρο των πρασίνων.

«Είναι γνωστό πόσο καλός είναι ο Φώτης Παπουλής, παρά τα 35 του. Δεν είναι κακό αυτό. Πριν από μερικούς μήνες που έπαιζε φαινόταν σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν ξέρω γιατί φεύγει από τον Απόλλωνα, παραξενεύτηκα… Θεωρούσα πως είχε ακόμα να προσφέρει. Από την πλευρά μας, μεσοεπιθετικά μας έλειπε το εύκολο γκολ και με τον Παπουλή μπορείς να έχεις περισσότερες λύσεις σε σκοράρισμα και δημιουργία τερμάτων. Εκεί θα μεριμνήσει ο Νεόφυτος Λάρκου. Ο Παπουλής είναι καλός παίκτης, αλλά αυτοί ξέρουν καλύτερα (σ.σ. ομάδα προγραμματισμού) τι επιλογές έχουν και αν μπορεί να χωρέσει και να προσφέρει ο Παπουλής στην Ομόνοια».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στο πόσο πολύ του λείπει το γήπεδο: «Δεν με ενδιαφέρει αν θα ανοίξουν αεροδρόμια, καφετέριες, μπαράκια, σινεμά και άλλα, φτάνει να ανοίξουν τα γήπεδα. Ειδικά για εμάς τους Ομονοιάτες που διψούσαμε τόσα χρόνια για διάκριση και χαιρόμασταν φέτος που βλέπαμε μια σπουδαία ομάδα, μας στοιχίζει αυτή ή κατάσταση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ