aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠεριμένοντας την αγγλική Ομοσπονδία (ανοικτό για επιπλέον προσθήκες)

Περιμένοντας την αγγλική Ομοσπονδία (ανοικτό για επιπλέον προσθήκες)

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιπλέον προσπάθειας για ενίσχυση, έστω κι αν με την απόκτηση του Βαλεντίν Ρομπέρζ (φωτό) θεωρείται συμπληρωμένο το ρόστερ των κυανόλευκων.

«Με τον στόπερ κλείνει το ρόστερ, αλλά δεν αποκλείουμε εντελώς το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης», ήταν η αναφορά του επ’ αυτού και ακολούθως μίλησε για το αγωνιστικό μέρος ενόψει Γκρασχόπερς, καθώς και για την αναμονή της εγγραφής και της ανακοίνωσης του Ρομπέρζ: «Είναι γνωστό το πρόβλημα με τον Μακρίδη και τον Παπουλή, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι, ενώ περιμένουμε να διευθετηθούν και κάποια ζητήματα με την ομοσπονδία της Αγγλίας για τον Ρομπέρζ ώστε να εγγραφεί και να τεθεί στην διάθεση του προπονητή».

Για το πρόσφατο φιλικό με τον ΠΑΟΚ, συμπλήρωσε: «Σίγουρα ήταν μια καλή πρόβα ενόψει του πρώτου Ευρωπαϊκού αγώνα, ωστόσο δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι τυπικού χαρακτήρα όπου δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλές συμπεράσματα. Η μορφή ενός φιλικού αγώνα σε σχέση με ένα ματς προκριματικού απέχει πάρα πολύ. Θα πάμε έστω και από θέση αουτσάιντερ στην Ελβετία να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ελβετία» ανέφερε αρχικά.

Ακολούθως αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Απόλλων δέχθηκε εύκολα γκολ στα φιλικά που προηγήθηκαν: «Έγινε αρκετός λόγος και για τα αρκετά γκολ που δεχτήκαμε στα φιλικά. Όμως, είναι αλήθεια πως αν μας έκαναν 15 ευκαιρίες δεχτήκαμε 10 γκολ και αυτό ήταν το πρόβλημα και όχι τόσο η πίεση που δεχτήκαμε. Έστω και νωρίς είδαμε κάποια σημάδια που πρέπει να βελτιωθούν έτσι ώστε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, αφού η καλή άμυνα δίνει προκρίσεις στην  Ευρώπη, αφού το γκολ θεωρούμε πως μπορούμε να το πετύχουμε με τις επιλογές που έχουμε στην επίθεση».

Για το ματς με την Γκρασχόπερς, υπογράμμισε καταλήγοντας: «Δεν φοβόμαστε καθόλου, υπάρχει  πολύ μεγάλη ηρεμία και αυτοπεποίθηση, θα πάμε εκεί για να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Δεν πάμε εκεί για να μην δεχτούμε γκολ. Θα πάμε εκεί για να σκοράρουμε και να κερδίσουμε και να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες πρόκρισης. Έχουμε δει το τελευταίο της παιχνίδι, είναι μια κλασική ελβετική ομάδα με αρκετή ταχύτητα στο παιχνίδι της, με passing game και αρκετούς ποιοτικούς παίκτες. Ο Κάλστρομ για παράδειγμα έπαιξε ένα μισάωρο. Θα μας βάλουν δύσκολα. Έχουμε αρκετή εμπειρία και οι κύπριοι διεθνείς και οι ξένοι και έχουμε την ποιότητα για να πάμε εκεί και αν κερδίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ