aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠάφος FC – Απόλλων: Τα έκανε μαντάρα ο Νικολάου, ο MVP και η κρίσιμη φάση

Πάφος FC – Απόλλων: Τα έκανε μαντάρα ο Νικολάου, ο MVP και η κρίσιμη φάση

Το γκολ του Κυριάκου Αντωνίου, έστω κι αν έστρωσε την μπάλα με το χέρι, έκρινε τη αναμέτρηση, χαρίζοντας στην Πάφο ένα σημαντικό τρίποντο επί του Απόλλωνα (3-2). Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός παίρνει τις ευκαιρίες του στην τρέχουσα σεζόν αφού ήταν η δέκατη συμμετοχή του. Πέτυχε το πρώτο του γκολ και καθοριστικό για να φθάσει η Πάφος στην επιτυχία.

Η κρίσιμη φάση

Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Απόλλων έφθασε μιαν ανάσα από την ισοφάριση αλλά ο Πανός είπε «όχι» στον Γιούστε. Καθοριστική φάση, στην οποία ο Πανός ως από μηχανής Θεός έδιωξε με το κεφάλι, κράτησε τη νίκη για την ομάδα του και στέρησε από τον Απόλλωνα τον ένα βαθμό.

Η διαιτησία

Τίποτα σωστό δεν έκανε ο Γιώργος Νικολάου! Πριν ο Αντωνίου πετύχει το τρίτο γκολ (74’) έστρωσε την μπάλα με το χέρι, ο Λελιούκιν ανέτρεψε τον Πέδρο εντός περιοχής (87’) αλλά έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Πέναλτι ζήτησε ο Απόλλων και στο 86’, σε αντικανονικό μαρκάρισμα του Αραγιούρι στον Γιούστε. Επίσης, οι κυανόλευκοι διαμαρτύρονται για το γκολ του Πίττα (78’) που δεν μέτρησε. Ο διαιτητής σφύριξε φάουλ, κρίνοντας ότι ο σκόρερ έβαλε τα χέρια σε αντίπαλο αμυντικό. Επίσης, στο 16’ οι της Πάφου διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Σατσέτι, στη φάση που προηγήθηκε του πρώτου γκολ του Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ