aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑντί πέναλτι στον Απόλλωνα, κόκκινη σε Γιαννιώτα για σπρώξιμο στο διαιτητή!

Αντί πέναλτι στον Απόλλωνα, κόκκινη σε Γιαννιώτα για σπρώξιμο στο διαιτητή!

Άναψαν για τα καλά τα αίματα στο «Στέλιος Κυριακίδης» στο διακοπέντα αγώνα της Πάφος FC με τον Απόλλωνα που συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (12/2) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Με το σκορ στο 3-2 για την Πάφος FC (το τρίτο γκολ των γηπεδούχων δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς προηγήθηκε χέρι του Αντωνίου), ο Ζοάο Πέδρο ανατράπηκε καθαρά στο 88’ από τον Λελιούχιν εντός περιοχής, όμως ο διαιτητής του αγώνα Γιώργος Νικολάου δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών.

Η απόφαση του διαιτητή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παικτών του Απόλλωνα με τον Γιάννη Γιαννιώτα να σπρώχνει τον διαιτητή και να δέχεται (σωστά) την κόκκινη κάρτα (χάνει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ) και τον προπονητή των γαλάζιων, Σωφρόνη Αυγουστή να βάζει τον σταυρό του απορημένος με τις αποφάσεις του διαιτητή.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Προηγήθηκε η Πάφος FC του Απόλλωνα με χέρι του Αντωνίου

Στο 79’ ο Απόλλων με το σκορ στο 3-2 ο Απόλλων σκόραρε με τον Πίττα, όμως το γκολ ακυρώθηκε για σπρώξιμο του Κύπριου επιθετικού στον Αντωνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ