aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠάφος FC - Απόλλων: Πότε θα συνεχιστεί, εμπόδια για εφαρμογή της προκήρυξης

Πάφος FC – Απόλλων: Πότε θα συνεχιστεί, εμπόδια για εφαρμογή της προκήρυξης

Με βάση την προκήρυξη του πρωταθλήματος ο αγώνας ανάμεσα στην Πάφος FC και τον Απόλλωνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» που διεκόπη στο 2’, λόγω προβλήματος στους προβολείς του γηπέδου, πρέπει να συνεχιστεί την αμέσως επόμενη ημέρα, δηλαδή την Κυριακή (22/12), από το ίδιο λεπτό και με το ίδιο φύλλο αγώνος.

Όμως, κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, αφού οι τεχνικοί του γηπέδου ενημέρωσαν πως είναι αδύνατο να διορθωθεί μέχρι το Σάββατο το πρόβλημα στους προβολείς. Επιπλέον, υπάρχει αδυναμία της τηλεοπτικής πλατφόρμας που διατηρεί τα δικαιώματα προβολής των εντός έδρας αγώνων της Πάφος FC για μετάδοση του αγώνα την Κυριακή (22/12), ενώ και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν ακόμα ένα πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης: Πάφος FC – Απόλλων: Τι προνοεί η προκήρυξη σε περίπτωση διακοπής αγώνα

Οι πλείστοι ποδοσφαιριστές των ομάδων έχουν προνοήσει να κλείσουν αεροπορικά εισιτήρια για να ταξιδέψουν τις πατρίδες τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων, γεγονός που αποτελεί επιπλέον «πονοκέφαλο» σε περίπτωση ορισμού της αναμέτρησης για το Σάββατο. Το… μπαλάκι είναι στην ΚΟΠ που αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την ημέρα που θα συνεχίσει ο αγώνας.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλοι στον Απόλλωνα με τους διαιτητές: «Απίστευτα πράγματα…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ