aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟι πρωταγωνιστικοί στόχοι ώθησαν την Stoiximan.gr στο «ναι»

Οι πρωταγωνιστικοί στόχοι ώθησαν την Stoiximan.gr στο «ναι»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το μεσημέρι στο Columbia Plaza, η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ, ανακοίνωσε ως γνωστόν τον νέο χορηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας, την ελληνική εταιρία στοιχημάτων Stoiximan.gr.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, ευχαρίστησε το νέο χορηγό, ενώ από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο Γιώργος Βασιλείου. Την εταιρεία Stoiximan.gr, με την οποία ο Απόλλωναw θα έχει συνεργασία για ένα χρόνο, εκπροσώπησε ο διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Πάνος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος τόνισε πως οι λόγοι που ώθησαν την εταιρία του να συνεργαστεί με τον Απόλλωνα, ήταν οι πρωταγωνιστικοί του στόχοι.

«Βρισκόμαστε στο πλευρό του Απόλλωνα και ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Συνεργαζόμαστε με ένα ιστορικό σωματείο και η συνεργασία θα αποφέρει αμοιβαία οφέλη», ανέφερε ο κ. Κωνσταντόπουλος.

Την εταιρεία του Απόλλωνα εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος Φάνος Κιννής, οποίος κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει όσους στηρίζουν τον Απόλλωνα. «Για μας είναι μια πολύ καλή συνεργασία και ευχαριστούμε την Stoiximan.gr για την βοήθεια που μας δίνει. Καλούμε δε τον κόσμο μας να στηρίξει όσους στηρίζουν τον Απόλλωνα, στην προσπάθεια που κάνει για καθιέρωση στον ποδοσφαιρικό μας χάρτη», ανέφερε ο Κιννής.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο και εδώ τις φωτογραφίες…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ