aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Τόνσο, ο Κονναφής και το… ταβάνι των €60.000

Ο Τόνσο, ο Κονναφής και το… ταβάνι των €60.000

Για… ταβάνι 60.000 ευρώ του Απόλλωνα στο ποσό που προτίθεται να πληρώσει προκειμένου να αποκτήσει τον Μαρτίν Τόνσο, κάνει λόγο η ελλαδική ιστοσελίδα Sportime.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το συμβόλαιο του επιτελικού μέσου του Άρη είναι στις 100.000 ευρώ για το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου και η κυπριακή ομάδα είναι διατεθειμένη να καλύψει το 60%, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνη την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πάντως στο δημοσίευμα αναφέρεται και το όνομα του πρώην τεχνικού διευθυντή του Απόλλωνα, Πέτρου Κονναφή.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: «Ναι, όντως, ο Πέτρος Κονναφής έχει Νο1 στην λίστα του τον Μαρτίν Τόνσο για τον Απόλλων Λεμεσού. Ναι, όντως, έχει μιλήσει τόσο με τον Χαριστέα, όσο και με τον παίκτη του Άρη. Που κολλάει το θέμα μέχρι νεοτέρας; Στο 100άρικο υπόλοιπο συμβολαίου του 30χρονου Αργεντινού μια και οι Κύπριοι πάνω από 60 χιλιάρικα δε βάζουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ