aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΝτεμπούτο σε νέα θέση για τον ασυγκράτητο Ενσούε!

Ντεμπούτο σε νέα θέση για τον ασυγκράτητο Ενσούε!

Μετά τις 2 Φεβρουαρίου και τον εντός έδρας αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Πάφος FC για την 19η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος ο Εμίλιο Ενσούε έκανε την επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Αυτή τη φορά, βέβαια, με τη φανέλα του Απόλλωνα, καθώς ο Ισπανός έκανε ντεμπούτο με τα χρώματα της λεμεσιανής ομάδας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αούστρια Βιέννης για τον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ενσούε αντικατέστησε τον Περέιρα στο 74’ με τον Σωφρόνη Αυγουστή να τον χρησιμοποιεί σε θέση αριστερού εξτρέμ!

Στον ΑΠΟΕΛ ο Ενσούε αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ σε σχηματισμό με τέσσερις στην άμυνα και δεξί μπακ-χαφ σε σχηματισμό με τρεις στην άμυνα, όμως στο παρελθόν και κυρίως στην Μίντλεσπρο είχε παίξει ξανά ως ακραίος επιθετικός, αλλά δεξιά. Μάλιστα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο γήπεδο ο Ενσούε λίγο έλειψε να σκοράρει, όμως το σουτ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Αούστρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ