aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Νιάου Τορναρίτη μου, θα καταντήσεις ο πελλός του χωρκού»

«Νιάου Τορναρίτη μου, θα καταντήσεις ο πελλός του χωρκού»

Απάντηση στον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, Χριστόφορο Τορναρίτη από τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα ΣΥ.ΦΙ Δυτικά Προάστια. Οι «μαυροπράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν για τη διαιτησία και άφησαν αιχμές ότι ο Νικόλας Νεοκλέους προπονείται μαζί με τον Απόλλωνα.

Η ανάρτηση των οργανωμένων του Απόλλωνα

«Ττόφα μου σε έχουμε για άνθρωπο σοβαρό, με ευφυΐα και μεγάλη αίσθηση του αστεϊσμού αλλά αν συνεχίσεις να λες τέτοιες …. θα καταντήσεις ο πελλός του χωρκού. Κατ αρχάς ο Απόλλων Λεμεσού παίζει να είναι και η μοναδική ομάδα που σφαγιάστηκε μέχρι και από υποτιθέμενους Απολλωνίστες διαιτητές πολλές φορές στο παρελθόν, δεν βλέπουμε κανένα λάθος της διαιτησίας που να επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα ούτε για το οφσάιντ που ισχυρίζεστε ότι υπάρχει στο δεύτερο γκολ της ομάδας, και 3ο ο Απόλλωνας έχει ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο “Στολίδι” για τα κυπριακά δεδομένα στο Κολόσσι τα τελευταία 10 χρόνια.

Υ.Γ. Νιάου Ττοφα μου, Νιάαααου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ