aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΝέο ισραηλινό τεστ και μετά η Τούμπα

Νέο ισραηλινό τεστ και μετά η Τούμπα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Πέδρο Εμανουέλ είδε αυτά που ήθελε στα δύο φιλικά του Σαββάτου, το πρώτο με τη Σιόφοκ (2-2) και το δεύτερο με τη Χάποελ Κιριάτ (1-1). Σήμερα το απόγευμα (19:00) είναι προγραμματισμένο άλλο ένα φιλικό, με αντίπαλο αυτή τη φορά τη Χάποελ Άκρε.

Αύριο οι κυανόλευκοι θα ταξιδέψουν για τη Θεσσαλονίκη, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Θα είναι και το τελευταίο φιλικό πριν τον πρώτο τους αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ την ίδια μέρα θα πληροφορηθούν και τον αντίπαλό τους, που θα είναι μία εκ των Γκρασχόπερς και Ρέικιαβικ.

Ο τεχνικός των κυπελλούχων γνωρίζει πολύ καλά σε ποιους θα στηριχθεί για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας του. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν όχι μόνο προσαρμόστηκαν αλλά, όπως είπαν οι κυανόλευκοι, έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά στην προσπάθεια της ομάδας τους να διακριθεί και να υλοποιήσει τους στόχους της.

Ο Βινίσιους έδειξε πως μπορεί να ταιριάξει απόλυτα με τον Αγγελή στο κέντρο της άμυνας. Ο Μπεντόγια είναι πολύτιμος στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Μπάρμπαρος μπορεί να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσης και να δώσει περισσότερες βοήθειες. Επίσης, οι κυανόλευκοι ποντάρουν στην ικανότητα του Πίεχ στο σκοράρισμα. Χρήσιμοι λογικά θα είναι και οι Καρό, Παραΐμπα.

Ο Απόλλων έχει πληρότητα επιλογών σε όλες τις θέσεις, ανεξάρτητα αν μένει άλλη μία προσθήκη κεντρικού αμυντικού. Το θετικό, σύμφωνα με τους κυανόλευκους, είναι πως έγινε πολύ καλή προετοιμασία, με την τεχνική ηγεσία να περνά τη δική της φιλοσοφία στον τρόπο με τον οποίο θέλει να αγωνίζεται η ομάδα.

Στα φιλικά που έχουν γίνει, αναλόγως και του αντιπάλου, ο Πέδρο Εμανουέλ πρόβαρε τους ακόλουθους σχηματισμούς: 4-4-2, 4-1-4-1 και 4-1-3-2. Με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει μπορεί να εφαρμόσει αυτά που θέλει και να έχει ψηλές απαιτήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ