aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΜετρούν αντίστροφα Αγγελή και Μακρίδης

Μετρούν αντίστροφα Αγγελή και Μακρίδης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η απουσία τους μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε όλον αυτό, τον καιρό, Πλέον, όμως, Αγγελής Αγγελή και Κωνσταντίνος Μακρίδης, μετρούν αντίστροφα. Οι δύο διεθνείς έλειψαν πολύ από τον Απόλλωνα και η επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση θα προσφέρει στο Πέδρο Εμανουέλ, δύο ακόμη επιλογές, σε μια περίοδο, στην οποία οι κυανόλευκοι χρειάζονται όλες τις μάχιμες δυνάμεις για να επιστρέψουν δριμύτεροι με στόχο το ψαλίδισμα της διαφοράς από την κορυφή.

Μάλιστα  στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ερμή, έχουν πολλές πιθανότητες να βρίσκονται στην αποστολή.  Ο Αγγελή έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τις 4 Αυγούστου όταν ο Απόλλων αντιμετώπισε  στη ρεβάνς  την Γκρασχόπερς. Έκτοτε είναι εκτός δράσης. Όσον αφορά τον Μακρίδη, είναι παροπλισμένος από τις  9 Απριλίου.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές θα βοηθήσουν τον Απόλλωνα να υλοποιήσει τους στόχους και μπορούν να χαρακτηριστούν σαν δυο νέες μεταγραφές, καθώς οι εμπειρίες του, ο δυναμισμός τους, το πάθος που τους διακρίνει  και τα ηγετικά τους προσόντα μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Ομάδες με τους στόχους και τις φιλοδοξίες του Απόλλωνα, χρειάζονται ηγετικές φυσιογνωμίες και οι δυο τους μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα τους για να πετύχει τους στόχους του.

Ειδικά τώρα που στοχεύει σε πλήρη αναδίπλωση. Δίπλα από τις άλλες ηγετικές φυσιογνωμίες, των Ντα Σίλβα, Γκιέ Γκιε και Παπουλή, οι δύο παροπλισθέντες θα βοηθήσουν την ομάδα της Λεμεσού να αντεπιτεθεί για να καλύψει την διαφορά, που την χωρίζει από τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω. Μπορεί οι απουσίες των Αγγελή και Μακρίδη, για πολλούς να μην φάνηκαν, όμως και οι δυο τους είναι σε θέση να παρασύρουν τους συμπαίκτες τους, ο πρώτος να προσθέσει άλλη δυναμική στην άμυνα και ο δεύτερος  στη μεσαία γραμμή.

Απ’ εκεί και πέρα, οι κυανόλευκοι θα μπουν στην τελική ευθεία για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, με τον Ερμή στη Λάρνακα, από Δευτέρας. Θα περιμένει και την επιστροφή των διεθνών για να καταστρώσει τα σχέδια του για την δεύτερη κολλητή νίκη στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής, θεωρείται κρίσιμο για την μετέπειτα πορεία της ομάδας, καθώς προσπερνώντας το εμπόδιο της ομάδας της Αραδίππου, είναι σε θέση να κοιτάξει πιο μακριά με πολλές προοπτικές να κερδίσει και τα επόμενα με Αναγέννηση (Τσίρειο), Δόξα (Μακάρειο) και Εθνικό (Τσίρειο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ