aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΜαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου! (vid+pics)

Μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου! (vid+pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Αποτελεσματικός και… ασταμάτητος ο Απόλλων ο οποίος επικράτησε 6-0 επί της Πάφου στο σημερινό παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι κυανόλευκοι με γκολ των Παπουλή, Ντα Σίλβα, Άλεφ, Ζελάγια, Γιάκολις πανηγύρισαν ένα σημαντικό τρίποντο.

Ο Απόλλων είχε τον πλήρη έλεγχο του πρώτου 45λεπτου, ενώ η ομάδα της Πάφου δεν κατάφερε να ισοζυγίσει το παιχνίδι. Πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, μόλις στο 9ο λεπτό όταν η κεφαλιά του Παπουλή σημάδεψε το δοκάρι, αλλά έξι λεπτά αργότερα ο Ελλαδίτης ευστόχησε και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αξιοποιήσουν το λάθος του Ρομπέρζ στο 23ο λεπτό και να φέρουν το ματς στα ίσα, αφού ο Γάλλος γύρισε λανθασμένα στον Βάλε, αλλά το πλασέ του Μπρουλς ήταν αδύναμο και ο αμυντικός του Απόλλωνα απέκρουσε στην γραμμή. Στο 35ο λεπτό ο Ντα Σίλβα σημείωσε γκολ-ποίημα από μακρινή απόσταση και διπλασίασε τα γκολ των κυανόλευκων.

Όπως τέλειωσε το πρώτο μέρος, έτσι άρχισε και το δεύτερο στο στάδιο της Λεμεσού. Η ομάδα του Αυγουστή, μπήκε το ίδιο σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο και στο 51ο λεπτό πέτυχε το 3-0 μετά από κεφαλιά του Άλεφ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ντομίνγκες ανέτρεψε τον Γιάκολις και σωστά ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ντα Σίλβα ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, αλλά το δυνατό σουτ του Βραζιλιάνου τράνταξε το δοκάρι του Κόπριβετς και η μπάλα πέρασε έξω. Στο 59ο λεπτό, ο Ζελάγια αξιοποίησε την λάθος έξοδο του Σλοβένου τερματοφύλακα της Πάφου, και με πλασέ έκανε το 4-0. Το πέμπτο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Γιάκολις με πλασέ από πλάγια θέση (78’), ενώ το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Ζελάγια επίσης με πλασέ (81’).

Την επόμενη αγωνιστική ο Απόλλων θα αναμετρηθεί με την Ομόνοια στο ΓΣΠ (11/12, 17:30), και η Πάφος με τον Εθνικό εντός έδρας (9/12, 18:00).


Η ταυτότητα του αγώνα…

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Άλεφ (61′ Μπεντόγια), Άλαν, Ντα Σίλβα (72′ Σπόλιαριτς), Γιάκολις, Παπουλής (66′ Σαρδινέρο), Ζελάγια.

Πάφος F.C. (Λούκας Έλσνερ): Κόπριβετς, Γκουλόν, Κομπανί, Όριτς, Ντομίνγκες (60′ Ντεούλ), Γιάνζα, Πογιέτ, Μοστέφα, Μπρουλς, Ρόγκολιτς (46′ Σικόρσκι), Κοβαλένκο (83′ Λότριτς).

Σκόρερ: 16′ Παπουλής, 35′ Ντα Σίλβα, 51′ Άλεφ, 59′, 81′ Ζελάγια, 78′ Γιάκολις

Κίτρινες: Ντα Σίλβα / Ρόγκολιτς, Ντομίνγκες, Κομπανί

Αποβολές: –

Στάδιο: Τσίρειο

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος

Α’ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος

Β’ Βοηθός: Εγγλέζου Νίκος

4ος: Τράττου Λεόντιος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Παπαβαρνάβα Μιχάλης

Το live της αναμέτρησης…


 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ