aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΜακρίδης: «Ό,τι περνά από το χέρι μας για να δούμε τον περσινό Ουάρντα»

Μακρίδης: «Ό,τι περνά από το χέρι μας για να δούμε τον περσινό Ουάρντα»

Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, καθώς και τη νοοτροπία τους. Επίσης, αναφέρθηκε στην απόκτηση του Ουάρντα, ο οποίος έκανε ντεμπούτο σήμερα με τη φανέλα των πρωταθλητών.

Το αρχικό σχόλιό του: «Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Να έχουμε υγεία. Σήμερα δείξαμε ότι ήμασταν σε πολύ καλά επίπεδα. Είχαμε ένταση, πολύ καλή νοοτροπία. Οι παίκτες έβγαλαν στο γήπεδο ότι τους ζήτησα. Χάσαμε ευκαιρίες, βάλαμε δύο γκολ, μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα. Θα σταθώ στη νοοτροπία. Από όσους αγωνίστηκαν, αλλά και από αυτούς που μπήκαν στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό ζητούμε. Αυτό θέλει να βλέπει ο κάθε Απολλωνίστας. Θέλουμε συνέπεια και συνέχεια. Ένα παιχνίδι είναι τρεις βαθμοί. Θα σταθούμε στην εμφάνιση και αυτό θα ζητούμε σε κάθε παιχνίδι. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας και τον ευχαριστούμε».

Για το τι κρατά από την εμφάνιση: «Αυτή η εμφάνιση μας δίνει τρεις βαθμούς. Θα χτίσουμε πάνω σε αυτό».

Για τον Γιόστεν αν θα φύγει και τον Ουάρντα: «Ο Πάτρικ δεν θα φύγει. Ήταν για λόγους τακτικής εκτός σήμερα. Για τον Ουάρντα, ήρθε για να μας βοηθήσει και να τον βοηθήσουμε. Τον χρειαζόμαστε και μας χρειάζεται. Δεν μπορώ να απαντήσω πόσες μεταγραφές θα κάνουμε. Όπως τον χρειαζόμαστε, έτσι μας χρειάζεται ο Αμρ. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να δούμε τον Ουάρντα που βλέπαμε πέρσι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ