aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καμία συμφωνία με Ρόσκοπφ, αποφασίζει ο Σωφρόνης»

«Καμία συμφωνία με Ρόσκοπφ, αποφασίζει ο Σωφρόνης»

Ξεκάθαρος ήταν στις ραδιοφωνικές δηλώσεις του στον Super Sport (104.0) ο Φανούριος Κωνσταντίνου αναφορικά με τις φήμες περί συμφωνίας με τον Ματίας Ρόσκοπφ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων επισήμανε πως ο Ρόσκοπφ είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει ωστόσο υπάρχουν άλλοι δύο παίκτες που βρίσκονται υπό αξιολόγηση.

Οι πιο σημαντικές αναφορές του:

Για τις μετεγγραφές και τον Ματίας Ρόσκοπφ: «Μας ενδιαφέρει αλλά δεν έχει προκύψει κάτι. Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει αλλά υπάρχουν ακόμη δύο που είναι σε αξιολόγηση. Εξαρτάται από την κύριο Αυγουστή. Δεν μπορεί να αποφασίσει κάποιος άλλος, γνωρίζει καλύτερα από όλους την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές του».

Για τον επαναληπτικό με τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι παραδοσιακό ντέρμπι. Μπορούσε να ήταν τελικός και προμηνύεται αμφίρροπο 90λεπτο. Αυτός που θα σκοράρει και θα περιορίσει τα λάθη του θα αυξήσει τις πιθανότητες του. Δεν μας δίνει προβάδισμα πρόκρισης το 1-0, εάν σκοράρουμε τότε θα έχουμε αυξημένες πιθανότητες. Είναι στόχος να σκοράρουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ