aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ ωριμότητα και o πλουραλισμός

Η ωριμότητα και o πλουραλισμός

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων όχι μόνο δεν λάθεψε στον στόχο του προχθές απέναντι στην ΑΕΖ, απέδωσε και πολύ καλό ποδόσφαιρο, δείχνοντας ωριμότητα και σοβαρότητα. Κέρδισε με 4-0, έχοντας τρεις διαφορετικούς σκόρερ.

Αυτό το δεύτερο έχει μεγαλύτερη σημασία, καθώς αποδεικνύει αυτό που έχει γραφτεί αρκετές φορές, ότι δηλαδή οι κυπελλούχοι έχουν στις τάξεις τους πολλούς δεινούς σκόρερ. Ο Παπουλής, σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα γκολ (ήταν τα πρώτα του στο πρωτάθλημα), ενώ οι Γκιέ Γκιέ και Ντα Σίλβα πέτυχαν τα άλλα δύο γκολ, ενώ είχαν σημειώσει από ένα γκολ και στην πρεμιέρα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα δείχνει το πλεονέκτημα που έχει ο Απόλλων. Οι κυπελλούχοι ικανοποίησαν σε όλους τους τομείς τους οπαδούς τους, οι οποίοι τους ακολούθησαν στο Παφιακό. Από το πρώτο λεπτό έδειξαν  τις προσθέσεις τους και δεν άφησαν σε κανένα σημείο του αγώνα να πιστέψει ο αντίπαλός τους ότι θα μπορούσε να τους έκανε ζημιά.

Δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, καλή απόδοση, ζωντάνια, φαντασία και μηδέν παθητικό, ήταν τα στοιχεία της δεύτερης νίκης του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πέδρο Εμανουέλ φανέρωσε αρετές και έδειξε πως έχει πάρει τις στροφές της. Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο και το ζητούμενο είναι να μην υπάρχει σε κανένα παιχνίδι χαλάρωση. Υπάρχουν παιχνίδια με παγίδες, τα οποία χρειάζονται προσοχή.

Στο Παφιακό οι παίκτες του έδειξαν κέφια και σοβαρότητα. Βέβαια από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στο προχθεσινό ματς, η προσοχή έχει εστιαστεί στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ. Θα είναι το πρώτο μιας σειράς αγώνων με χαρακτήρα ντέρμπι στο Τσίρειο, καθώς επόμενοι αντίπαλοι θα είναι η ΑΕΛ και η Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ