aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Η Λεμεσός κινείται στους ρυθμούς της Θύρας 1»

«Η Λεμεσός κινείται στους ρυθμούς της Θύρας 1»

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΝΣΥΦΙ Απόλλων δίνει τα συγχατηρήρια του στην ποδοσφαιρική ομάδα για την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου και προετοιμάζει για καινούργιες γαλανόλευκες ευρωπαϊκές εξορμήσεις.

Η ανακοίνωση: «Ξεκινώντας να δώσουμε συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική μας ομάδα που εξασφάλισε και φέτος ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τα ταξίδια αδέρφια συνεχίζονται για ακόμα μια χρονιά με όλους μας να ετοιμαζόμαστε για καινούργιες γαλανόλευκες ευρωπαϊκές εξορμήσεις.

Σειρά τώρα παίρνει το κύπελλο με τη Λεμεσό ήδη να κινείται στους ρυθμούς της Θύρας 1. Τα πάρτι στους συνδέσμους είναι καθημερινά και με αυξανόμενη ένταση. Αύριο θα διεξαχθεί ένα ξεχωριστό πάρτι στον κεντρικό με την παρουσία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Δίνουμε όλοι την παρουσία μας στις 20:00, ντοπάροντας τους παίχτες με τον καλύτερο τρόπο για τον τελικό της 18ης Μαΐου.

Προχωρώντας, ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982 – Θύρα 1 ενημερώνουμε ότι έχουμε εξασφαλίσει αριθμό εισιτηρίων για τον τελικό κυπέλλου της 18ης Μαΐου, ίσο με τον αριθμό των μελών μας.

Τα μέλη των συνδέσμων εξωτερικού καθώς επίσης και του Συνδέσμου Βάσας Κοιλανίου “Παύλος Παναγιώτου”, θα προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τον κεντρικό ενώ τα μέλη του Συ.Φι. Δυτικά Προάστια από το οίκημα μας στον Ύψωνα.

Η διάθεση των εισιτηρίων από τον Κεντρικό θα ξεκινήσει την Δευτέρα 9 Μαΐου δίνοντας προτεραιότητα στα Μέλη μας μέχρι και την Τρίτη 10 Μαΐου. Σε περίπτωση που περισσέψουν εισιτήρια, θα διατεθούν στον υπόλοιπο κόσμο μετά την Τετάρτη και εφόσον υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Τα εισιτήρια κοστίζουν €35 και περιλαμβάνουν επετειακή φανέλα. Ώρες διάθεσης εισιτηρίων: Δευτέρα 09/05/2016 (13:00 – 19:00) και Τρίτη 10/05/2016 (11:00 – 13:00 και 16:00 – 20:00). Το κάθε μέλος δικαιούται να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση της κάρτας μέλους! Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982 – Θύρα 1».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ