aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ απάντηση του Σωφρόνη για Ντιγκινί και οι δύο μετεγγραφές

Η απάντηση του Σωφρόνη για Ντιγκινί και οι δύο μετεγγραφές

Επιβεβαίωσε έμμεσα το ενδιαφέρον του Απόλλωνα για τον Νικολά Ντιγκινί ο Σωφρόνης Αυγουστή. Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου για το ντέρμπι του Σαββάτου (4/1) με την Ομόνοια ο Κύπριος προπονητής ερωτήθηκε και για τη μετεγγραφική ενίσχυση που θα γίνει, αλλά και το κατά πόσο ο Γάλλος επιθετικός του Άρη Θεσσαλονίκης βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων.

Ο προπονητής των «γαλάζιων» τόνισε ότι έχουν εντοπιστεί οι μετεγγραφικοί στόχοι, όμως δεν είναι εύκολες περιπτώσεις, ενώ σημείωσε ότι θα γίνουν σίγουρα δύο προσθήκες (σ.σ. επιθετικού και επιτελικού μέσου).

Η σχετική τοποθέτηση: «Κάθε καλός παίκτης ενδιαφέρει την ομάδα. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί, γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση. Όταν κινείσαι για παίκτες με αξία είτε λέγεται Ντιγκινί είτε οτιδήποτε άλλο γίνεται η προσπάθεια. Και αυτοί ου θα έρθουν πρέπει να καταβάλουν προσπάθεια για να βοηθήσουν την ομάδα. Αυτό που μας απασχολεί τώρα είναι το παιχνίδι του Σαββάτου. Ναι, η μετεγγραφική περίοδος έχει ξεκινήσει, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το ματς σε 48 ώρες. Οι δύο θέσεις που θα προχωρήσουμε είναι αυτές που έχουμε ανακοινώσει. Αυτά τα πράγματα θέλουν αρκετή δουλειά, γιατί δεν έχουμε να κάνουμε με εύκολες υποθέσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ