aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ άμυνα και ο νέος «συγκάτοικος»…

Η άμυνα και ο νέος «συγκάτοικος»…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο τραυματισμός του Αγγελή σε μια περίοδο κατά την οποία ο Πέδρο Εμανουέλ θέλει να βελτιώσει τον αμυντικό μηχανισμό της ομάδας, αποτελεί ένα μεγάλο πλην για τον τεχνικό του Απόλλωνα.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα απουσιάσει για έναν περίπου μήνα και υποχρεωτικά ο Πορτογάλος θα ετοιμάσει νέο δίδυμο στην καρδιά της οπισθοφυλακής για τις αμέσως επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ενόψει του αυριανού ματς για το Σούπερ Καπ, επικρατέστεροι για να πάρουν θέση μάχης μπροστά από τους Βάλε είναι οι Βινίσιους, Ρομπέρζ. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν μαζί για πρώτη φορά, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν και οι επιλογές των νεαρών Ανδρέα Καρώ, Λεωνίδα Κυριάκου.

Ο Ρομπέρζ, πάντως, παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στα παιχνίδια με την Γκρασχόπερς, αποκτήθηκε με την προσδοκία να τραβήξει μπόλικο κουπί στη νέα αγωνιστική περίοδο. Απλά με τους Ελβετούς δεν κρίθηκε πανέτοιμος.

Αύριο όμως θα πάρει το βάπτισμα του πυρός κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε ποια κατάσταση θα παρουσιαστεί. Οι κυανόλευκοι και ειδικότερα ο Πέδρο Εμανουέλ, ποντάρουν πολλά στον Γάλλο αμυντικό και μετά τις αδυναμίες που παρατηρήθηκαν στα μετόπισθεν ελπίζουν πως η παρουσία του θα είναι καταλυτική για να βελτιωθεί ο αμυντικός μηχανισμός.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα έχει εντοπίσει τις αδυναμίες της ομάδας του και το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις. Η ομάδα της Λεμεσού πλήρωσε τα λάθη της και τέθηκε νωρίς εκτός Ευρώπης, όμως το ζητούμενο είναι να μην επαναληφθούν στη συνέχεια, γιατί αν γίνει αυτό θα αυξηθούν και οι πιθανότητες βαθμολογικών απωλειών στο πρωτάθλημα. Και δεν θέλουν με τίποτε να ξαναδούν οι φίλοι της ομάδας να κάνουν δώρα οι παίκτες στους αντιπάλους τους.

Οι δυνατότητες υπάρχουν και στο ΓΣΠ o Απόλλων μπορεί να κερδίσει και να μπει δυναμικά στη νέα σεζόν. Αν και δεν έχει μεγάλη επιτυχία στους τελικούς για την Ασπίδα της ΚΟΠ, καθώς σε 12 παρουσίες έχει μια μόνο επιτυχία (νίκη στην παράταση με 3-1 επί του ΑΠΟΕΛ το 2006), αύριο, στην 13η του ευκαιρία θα τα δώσει όλα για να σηκώσει την κούπα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ