aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΓια να αποκτήσουν εμπειρίες

Για να αποκτήσουν εμπειρίες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι κυανόλευκοι ενδιαφέρονται για το σήμερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αδιαφορούν για το μέλλον. Η συμμετοχή αρκετών νεαρών στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας έχει στόχο την προώθηση μερικών από αυτούς όταν θα ωριμάσουν και όταν κρίνει η τεχνική ηγεσία ότι είναι έτοιμοι.

Στην Ουγγαρία, πιο πολύ για να αποκτήσουν εμπειρίες, βρίσκονται οι Σιλβέστρος, Παπαχαραλάμπους, Παπαστυλιανού, Ανδρέου, Κυριάκου, Ψύχας και Πίττας, ενώ επέστρεψε ο Ρέινολντς (στο κέντρο της φωτό) που ήταν δανεικός στην Αγία Νάπα.

Μάλιστα ο τελευταίος, με τις εμπειρίες που απέκτησε, είναι έτοιμος να βοηθήσει. Ο Πέδρο Εμανουέλ βλέπει όλους τους νεαρούς και θα τους βοηθήσει να ανελιχθούν, φτάνει και οι ίδιοι να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά και να έχουν υπομονή.

Άλλωστε με τον ίδιο τρόπο ανέβηκαν στη συνείδηση του κόσμου οι Μάριος Στυλιανού, Χάμπος Κυριάκου και Αγγελής Αγγελή. Ο τεχνικός του Απόλλωνα, στην πρώτη του συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές, τα είπε με τους νεαρούς τονίζοντάς τους πως θα είναι στο πλευρό τους, φτάνει να τους βλέπει να προσπαθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ