aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΓια ένα μακρινό ταξίδι…

Για ένα μακρινό ταξίδι…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές έπιασαν προχθές δουλειά και όπως λένε στον Απόλλωνα όλα κινούνται σε άκρως επαγγελματικό ρυθμό. Προ λίγων ετών οι κυανόλευκοι ξεκινούσαν με πολλές εκκρεμότητες στο κεφάλαιο προγραμματισμός. Πέρσι ήταν λιγότερες και φέτος, με το υπάρχον δυναμικό που διαθέτουν και με τις πλείστες θέσεις συμπληρωμένες, γεννιούνται μεγαλύτερες προσδοκίες στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου.

Μέχρι το Σαββατοκυρίακο αναμένονται στην Κύπρο οι Παραΐμπα και Μπεντόγια, ενώ πριν η αποστολή πετάξει για την Ουγγαρία θα έχουν ολοκληρωθεί οι τελευταίες προσθήκες που αφορούν δύο στόπερ και έναν μεσοεπιθετικό. Οι προπονήσεις θα είναι διπλές, ενώ μια μέρα μετά την παρουσίαση του ρόστερ που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι την ΑΕΖ.

Στη συνέχεια και δη από τις 5 μέχρι τις 20 Ιουλίου, η αποστολή της ομάδας θα βρεθεί στην Ουγγαρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο διάστημα της εκεί παραμονής τους οι κυανόλευκοι θα πληροφορηθούν και τον αντίπαλό τους για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Πέδρο Εμανουέλ θα αρχίσει στην Ουγγαρία να βάζει σε μια σειρά τις σκέψεις του όσον αφορά στο πλάνο για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα τέλος του επόμενου μήνα. Ο Πορτογάλος προπονητής πέραν από τα τρία φιλικά που θα δώσει η ομάδα του επί ουγγρικού εδάφους, θα έχει την ευκαιρία στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ στις 21 Ιουλίου που θα διεξαχθεί στην Τούμπα, να αντλήσει χρήσιμα συμπεράσματα και να καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν.

Ο φετινός δρόμος που έχει μπροστά του ο Απόλλων θα είναι μακρύς. Τουλάχιστον έτσι θέλουν να πιστεύουν στον σύλλογο, λέγοντας πως η ομάδα έχει ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε ν’ αντέξει των δυσκολιών που θα συναντήσει. Η διοίκηση έχει κάνει σπουδαία δουλειά, ξόδεψε χρήμα και αφιέρωσε αρκετό χρόνο για να μπορέσει η ομάδα να αυξήσει τις πιθανότητες να διανύσει την καλύτερη πορεία των τελευταίων χρόνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ