aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦανούριος: «Ο Μάγκλιτσα δεν απάντησε στον πρόεδρο. Υπάρχουν όρια και αξιοπρέπεια»

Φανούριος: «Ο Μάγκλιτσα δεν απάντησε στον πρόεδρο. Υπάρχουν όρια και αξιοπρέπεια»

Ήσυχοι με τη συνείδηση τους νιώθουν στον Απόλλωνα για την περίπτωση του Άντον Μάγκλιτσα. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων Φανούριος Κωνσταντίνου στον Super Sport FM πρόσφεραν το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία της ομάδας. Επίσης, αναφέρθηκε στην περίπτωση Γκεριέ τονίζοντας πως αν έχει ο ίδιος κάποια προσωπικά ζητήματα, αυτό δεν αφορά τον Απόλλωνα στο παρόν στάδιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Φέτος είναι σημαδιακή χρονιά. Η τελευταία στο Τσίρειο. Του χρόνου θα μεταφερθούμε στο νέο γήπεδο. Θέλουμε να προσφέρουμε καλύτερες συνθήκες και υπηρεσίες στους οπαδούς μας και στους χορηγούς»

Για τον αποκλεισμό: «Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι έχει σβήσει η πίκρα του αποκλεισμού στην Ευρώπη. Έχουμε αδυναμίες και υπάρχει διάθεση να ενισχυθούμε με 3-4 παίκτες ακόμα. Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει η επόμενη μέρα και είναι πιο σημαντική. Ήταν ένας αποκλεισμός, τώρα έχουμε χρόνο να διορθώσουμε τις ατέλειες. Έχουμε αδυναμίες, και καλύτερα το γνωρίζει ο Τσόρνιγκερ.»

Για τον Τζουμ: «Είναι μεγάλη μεταγραφή, μιλάμε για βασικό στην Εθνική του Καμερούν. Από εκεί και πέρα καθρέφτης είναι το γήπεδο και το αποτέλεσμα. Αυτό μετρά, το αποτέλεσμα και μάλιστα το ολοκληρωτικό.»

Για τα προβλήματα στην προετοιμασία: «Στην προετοιμασία είχαμε κρούσματα και δεν μπορούσαμε να ταξιδέψουμε, μας ακύρωσαν φιλικά. Αυτό το πληρώσαμε γιατί αγωνιζόμασταν στον 2ο προκριματικό. Εμείς είχαμε τα δεδομένα μπροστά μας. Στο σχεδιασμό υπήρχαν κάποια στραβά αλλά δεν πρέπει να κριθούμε μέσα από δύο 90λεπτα, χωρίς φιλικά παιχνίδια. Πολλοί ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μαζί, χωρίς ομοιογένεια και χωρίς ρυθμό. Είναι δύσκολο και διαφορετικό από τις άλλες χρονιές γιατί είχαμε βασικό κορμό και μπορούσες να έχεις ανταγωνιστικό σύνολο. Φέτος στράβωσαν τα πράγαμτα γιατί είχαμε και τους τραυματισμούς των Γκεριέρ, Ρόμπερζ, Ντιγκινί, όμως υπάρχουν τρεις εβδομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι άδικο να κολλήσουμε ταυτότητα σε παίκτες που είδαμε 180 λεπτά ότι δεν είναι καλοί.»

Για τον Γκεριέ: «Από πλευράς Απόλλωνα ουδέποτε υπήρξε θέμα με τον ποδοσφαιριστή, αν έχει ο ίδιος κάποια προσωπικά ζητήματα, αυτό δεν αφορά τον Απόλλωνα στο παρόν στάδιο. Ο ποδοσφαιριστής είναι στο Κολόσσι και προπονείται κανονικά και για εμάς δεν υπάρχει κάτι. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Απόλλωνας να αφήσει οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή του εγκαταλειμμένο.
Άρα προτιμούμε να μην δίνουμε μεγαλύτερη έκταση στην επικαιρότητα γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Προσπαθούμε να φέρνουμε καλούς ποδοσφαιριστές, θα έχουμε ακόμα 3-4 ποδοσφαιριστές. Δουλειά του κυρίου Τσόρνιγκερ είναι να διαμορφώσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα χαίρεται ο κόσμος του Απόλλωνα και θα αποφορτίσει την ατμόσφαιρα. Η ατμόσφαιρα καθορίζεται από την ομάδα. Όλοι είναι προβληματισμένοι από αυτά που είδαμε στη Σλοβακία. Είναι λογικό ο κόσμος του Απόλλωνα να έχει απαιτήσεις. Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που αντιπροσωπεύει την ομάδα αλλά και τον κόσμο του Απόλλωνα».

Για τον Μάγκλιτσα: «Ο Απόλλωνας μέσω προέδρου, του πρόσφερε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία της ομάδας. Το προηγούμενο ήταν στον Σανγκόι. Μάλιστα εξέφρασε ο πρόεδρος να μεταβεί στη Βιέννη για τη συμφωνία και ποτέ δεν έλαβε απάντηση. Είμαστε ήσυχοι με την συνείδηση μας. Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος του Απόλλωνα ενοχλήθηκε, αλλά υπάρχουν και όρια και αξιοπρέπεια. Ουδείς αναντικατάστατος. Ο ποδοσφαιριστής έκανε για τον ίδιο δυνατή επιλογή οικονομικά, όμως θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι εκτός από τον ίδιο τον κόσμο της κάθε ομάδας, δεν αγαπά κανείς τον σύλλογο. Η ανιδιοτελής αγάπη προέρχεται από τον κόσμο της ομάδας. Αυτός αποτελεί το οξυγόνο της ομάδας. Για αυτό δεχόμαστε και την κριτική αλλά δεν πρέπει να πληγώνονται για καμιά απώλεια και για κανέναν ποδοσφαιριστή.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ