aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΕξετάζει το ενδεχόμενο ένστασης ο Απόλλωνας

Εξετάζει το ενδεχόμενο ένστασης ο Απόλλωνας

Σοβαρές σκέψεις να υποβάλουν ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης με την Πάφος FC για την 14η αγωνιστική που διεκόπη στο 2’ εξετάζει ο Απόλλωνας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γαλάζιοι της Λεμεσού κρίνουν ότι υπάρχει υπαιτιότητα της Πάφου FC για το πρόβλημα με τον φωτισμό του γηπέδου.

Εφόσον ο Απόλλων υποβάλει ένσταση τότε ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί την Κυριακή (22/12) όπως προνοεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος, καθώς το… μπαλάκι θα πάει στον Αθλητικό Δικαστή, ο οποίος θα εξετάσει το όλο θέμα αργότερα.

Διαβάστε επίσης: Πάφος FC – Απόλλων: Δεν είδαν ότι δεν… έβλεπαν;

Από πλευράς επίσημου Απόλλωνα εκφράστηκαν παράπονα για την απόφαση του διαιτητή να αρχίσει την αναμέτρηση, παρά το γεγονός ότι υπήρχε πρόβλημα στον φωτισμό από πριν. Στην ομάδα της Λεμεσού τηρούν σιγήν ιχθύος, καθώς με την αποχώρησή τους από το Στέλιος Κυριακίδης και η ανακοίνωση της ΚΟΠ για το μέλλον της αναμέτρησης αναμένεται να ρίξει φως στο κατά πόσο οι γαλάζιοι θα προχωρήσουν σε ένσταση.

Νέα ενημέρωση: Ο Απόλλων θα καταχωρήσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα και γι’ αυτό η ΚΟΠ όρισε τη συνέχεια της αναμέτρησης για την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Η ΚΟΠ για τη συνέχεια του Πάφος FC – Απόλλωνας, ένσταση οι «γαλάζιοι»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ