aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠάφος FC – Απόλλων: Δεν είδαν ότι δεν… έβλεπαν;

Πάφος FC – Απόλλων: Δεν είδαν ότι δεν… έβλεπαν;

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Μερικές ημέρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2019 στην Α’ Κατηγορία της Κύπρου διακόπτονται αγώνες λόγω έλλειψης επαρκούς φωτισμού. Η αναμέτρηση της Πάφος FC με τον Απόλλωνα για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος άρχισε στις 17:00 και διεκόπη δύο λεπτά αργότερα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Γιώργο Νικολάου, αφού ο φωτισμός του γηπέδου δεν ήταν ικανοποιητικός για την διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί ο κ. Νικολάου επέλεξε να αρχίσει τον αγώνα, αφού ήταν στο γήπεδο αρκετή ώρα προηγουμένως και το πρόβλημα με τους προβολείς υφίστατο από πριν. Το εν λόγω ερώτημα ήταν και αυτό που συζητιόταν στις τάξεις των παικτών του Απόλλωνα λίγο μετά τη διακοπή του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλοι στον Απόλλωνα με τους διαιτητές: «Απίστευτα πράγματα…»

Η δικαιολογία του διαιτητή της αναμέτρησης ήταν πως αντιλήφθηκε το πρόβλημα όταν άρχισε ο αγώνας και η μπάλα πήγε στην περιοχή, όπου ήταν ο προβληματικός προβολέας. Άντε να πιστέψουμε τον διαιτητή, ότι δεν υπέπεσε στην αντίληψή του. Οι δύο βοηθοί; Ο τέταρτος διαιτητής; Ο παρατηρητής διαιτησίας; Δεν το αντιλήφθηκε κανείς;

Η αντίδραση από πλευράς Απόλλωνα για την απόφαση του διαιτητή να αρχίσει την αναμέτρηση είναι δικαιολογημένη, αφού από την στιγμή που παίχθηκε έστω και ένα δευτερόλεπτο ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί με τις ίδιες ενδεκάδες και το ίδιο φύλλο αγώνα, ενώ εάν δεν άρχισε οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν διαφορετικές συνθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ