aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΕίναι σε αστερισμό μεγάλου βεληνεκούς

Είναι σε αστερισμό μεγάλου βεληνεκούς

Μια βραδιά δεν είναι αρκετή, όμως οι θύμησες από την κατάκτηση του τελευταίου πρωταθλήματος, ζεστάθηκαν προχθές βράδυ, με όλους τους συντελεστές να συναντιούνται μετά από δέκα χρόνια.

Ο Απόλλων προερχόταν από μια δύσκολη σεζόν το 2005-06 και όμως κατάφερε, με ενωμένες όλες τις δυνάμεις του να κατακτήσει το πρωτάθλημα αήττητος. Εκείνης της προσπάθειας, ηγήθηκε ο Φρέντι Τζον Πωλ, με προπονητή τον Μπερντ Στάνγκε. Ήταν το τρίτο πρωτάθλημα που κατακτούσε ο Απόλλων.

Σε μια φανταστική βραδιά προχθές βράδυ, όλοι οι συντελεστές θυμήθηκαν τη μαγική εκείνη πορεία, με τα 28 γκολ του Σόσιν, τον Πάιβα και τον Καρίμ που σημείωσαν από  έξι γκολ και όλες τις όμορφες στιγμές, που πρόσφερε η αλησμόνητη εκείνη περίοδος.

Με πρωτοβουλία του Φρέντι Τζον Πωλ ξαναβρέθηκε η παλιοπαρέα και μαζί της σύσσωμη η τωρινή διοίκηση, δίνοντας υπόσχεση πως ο Απόλλων θα συνεχίσει να γράφει σελίδες δόξας. Ο Φρέντι Τζον Πωλ δήλωσε περήφανος για την κατάκτηση του κυπέλλου και ευχαρίστησε τον Νίκο Κίρζη για τη δουλειά, που γίνεται και οδήγησε στον τίτλο.

«Ο Απόλλων όταν είναι ενωμένος είναι μια μεγάλη δύναμη. Η ομάδα μας έζησε δύσκολα, πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά ενωθήκαμε και αφού καταφέραμε να σωθούμε, στη συνέχεια πανηγυρίσαμε το πρωτάθλημα», ανέφερε στην ομιλία του ο πρώην διοικητικός ηγέτης.

Παράλληλα, ζήτησε το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν, με τον πρόεδρο του Απόλλωνα να δηλώνει με χαρακτηριστικό τρόπο και αρκετό νόημα: «Το θέλουμε πολύ το πρωτάθλημα, όμως δεν ξέρω αν εμείς θα καταφέρουμε να το κατακτήσουμε αήττητοι». Μια ακόμη τοποθέτηση του Νίκου Κίρζη που δείχνει πως οι κυανόλευκοι θα βάλουν ψηλά τον πήχη τη νέα σεζόν.

Κλειδί στην όλη προσπάθεια, η ενότητα όλων των δυνάμεων του Απόλλωνα. Στην προψεσινή εκδήλωση, παλιοί και νέοι παράγοντες, έστειλαν το μήνυμα πως ο Απόλλων βρίσκεται ήδη στον αστερισμό των ομάδων μεγάλου και πρωταγωνιστικού βεληνεκούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ