aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE€400.000 για Ρομπέρζ, €150.000 για Κατελάρη

€400.000 για Ρομπέρζ, €150.000 για Κατελάρη

Ανυπέρβλητα χαρακτηρίζει η οπαδική ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού newspao.gr τα εμπόδια για ολοκλήρωση των μετεγγραφών των Βαλεντίν Ρομπέρζ και Φάνου Κατελάρη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Γάλλος αμυντικός του Απόλλωνα κοστολογείται στις 400.000 ευρώ, ενώ ο Κύπριος μέσος της Ομόνοιας στις 150.000 ευρώ.

Αυτούσιο το ρεπορτάζ

«Δύσκολες παραμένουν οι περιπτώσεις των Κατελάρη και Ρομπέρζ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις με τις απέναντι πλευρές.
Αρχικά, ο Κατελάρης θέλει πολύ να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, αλλά η Ομόνοια δεν πρόκειται να τον απελευθερώσει εύκολα. Αρνήθηκε την αρχική πρόταση του τριφυλλιού που ήταν 150.000 ευρώ και 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Παρόλα αυτά, ο 23χρονος Κύπριος μέσος ασκεί πιέσεις στη διοίκηση του κυπριακού συλλόγου να τον αφήσουν να παίξει στην Ελλάδα. Πάντως, πριν από μερικές μέρες η ΑΕΚ Λάρνακας πήγε να αρπάξει τον ποδοσφαιριστή, αλλά η προσπάθειά της “έπεσε” στο κενό, αφού οι άνθρωποι της Ομόνοιας δεν θέλουν να τον πουλήσουν σε ομάδα της κυπριακής λίγκας.

Διαβάστε επίσης: Eτοιμάζει νέα πρόταση μετά το «όχι» της Ομόνοιας στις €80.000

Από την άλλη, ο Ρομπέρζ έχει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα Λεμεσού και ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασίες να το «σπάσει», διότι χρειάζεται περίπου 400.000 ευρώ για να το κάνει. Όμως, ο παίκτης βρίσκεται ψηλά στη λίστα Νταμπίζα σύμφωνα με την “Πράσινη”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ