aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΧάμπος, το παράδειγμα των μικρών

Χάμπος, το παράδειγμα των μικρών

Ο Ντανίλο Σπόλιαριτς έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει αύριο ως βασικός, παίρνοντας τη θέση του Σατσέτι ως ανασταλτικός. Ο μικρός ήταν στην ενδεκάδα με τη Λάτσιο, ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής και στο τελευταίο παιχνίδι με την ΕΝΠ. Ο Σωφρόνης Αυγουστή δείχνει ότι τον εμπιστεύεται και τον υπολογίζει. Μέσα από τα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί ο Nτ. Σπόλιαριτς απέδειξε πως ψήνεται ποδοσφαιρικά.

Στη διάθεση του προπονητή των «κυανολεύκων» είναι και ο Πέτρος Ψύχας, ακόμη ένα αυθεντικό ταλέντο, που ίσως χρειαστεί προσεχώς. Το παράδειγμα με τον Χάμπο Κυριάκου είναι ενδεικτικό, με την ανοδική του πορεία και σαν τέτοιοι μπορούν να αναδειχθούν οι Σπόλιαριτς και Ψύχας. Και φυσικά δεν είναι μόνο οι δύο τους, είναι και ο Γιάννης Πίττας, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην ΕΝΠ, όπως και ο Ματίας Σπόλιαριτς που κλέβει τις εντυπώσεις στην Αλκή. Και οι δύο θα επιστρέψουν το καλοκαίρι στον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ