aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑυγουστή: «Δεν έχουμε πρόβλημα. Όσοι είναι έτοιμοι θα ανταποκριθούν»

Αυγουστή: «Δεν έχουμε πρόβλημα. Όσοι είναι έτοιμοι θα ανταποκριθούν»

Μοίρασε συγχατηρήρια στους ποδοσφαιριστές του ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ομόνοια που βρήκε την ομάδα της Λεμεσού νικήτρια με 2-0, χάρη σε ισάριθμα γκολ του Φακούντο Περέιρα.

Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες (τραυματίες πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα) ο Απόλλωνας κατάφερε να πετύχει μία πολύτιμη νίκη που δίνει δυναμική ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Το αρχικό του σχόλιο: «Σίγουρα είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, μετά από τη μεγάλη προσπάθεια της Πέμπτης. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη νίκη απέναντι στη νέα Ομόνοια. ότι κι αν πω είναι λίγο γι’ αυτούς γιατί κατάφεραν και ανταποκρίθηκαν παρά τα προβλήματα που είχαμε. Η δουλειά μου είναι να βρίσκω λύσεις, ανά πάσα στιγμή να ανταποκρίνεται και να βγάζει το 100%. Γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια. Πριν αρχίσουμε είχαμε την αλλαγή για τον Περέιρα και τον Σαρδινέρο. Μόνο συγχαρητήρια σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές, απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο που ήθελε τη νίκη. Πήραμε ένα τρίποντο που θα μας δώσει δυναμική ενόψει της συνέχειας. Ευχαριστώ τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας και να ευχηθώ στην Ομόνοια καλή συνέχεια».

Για την διακοπή: «Το πιο σημαντικό είναι να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές, να δούμε τους τραυματίες, δεν έχουμε πρόβλημα. Όσοι είναι έτοιμοι θα ανταποκριθούν».

Για τις επιλογές που υπάρχουν: «Ο στόχος μας ήταν να μπούμε στους ομίλους. Από την στιγμή που έχεις ένα ρόστερ πρέπει να το εκμεταλλεύεσαι. Μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε εναλλακτικές λύσεις και υπολογίζουμε σε όλους. Είναι απαραίτητο να υπάρχει μεγάλο ρόστερ. Αν δεν καταφέρεις να καταλήξεις πρώτος, σίγουρα ξεχνιέται μια καλή σεζόν. Στο ποδόσφαιρο μένουν οι τίτλοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ