aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΆστραψε ο Σωφρόνης: «Έφτασε η ώρα για όλους, αν λέμε βλακείες ας μας κρίνουν»

Άστραψε ο Σωφρόνης: «Έφτασε η ώρα για όλους, αν λέμε βλακείες ας μας κρίνουν»

Έξαλλος με τη διαιτησία του Γιώργου Νικολάου στον αγώνα του Απόλλωνα με την Πάφος FC που βρήκε νικήτρια τη δεύτερη με 3-2 ήταν ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο προπονητής των γαλάζιων μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εξαπέλυσε πυρά κατά του διαιτητή του αγώνα και κάλεσε τις αρχές να καθαρίσουν το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση

«Θέλω να συγχαρώ τον συνάδελφο. Σίγουρα η Πάφος δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα έγιναν στο γήπεδο. Ένα πράμα θα πω . Ότι έκανα τόσα χρόνια είμαι περήφανος. Σήμερα είδαμε κάποιο “κύριο” και εύχομαι οι άνθρωποι που πήραν απόφαση να καθαρίσουν τα πάντα στο ποδόσφαιρο για να νιώσουμε ωραία και εμείς που δεν κοιμόμαστε τα βράδια. Έφτασε η ώρα για όλους. Σίγουρα όταν παίζουμε και χάνουμε είναι δικό μας θέμα. Όταν, όμως, προσπαθούμε και χάνουμε γιατί δεν μας αφήνουν κάποιοι δεν είναι δικό μας θέμα.

Διαβάστε επίσης: Φανούριος: «Υπάρχει πολύ θράσος, ειπώθηκαν πολλά στη φυσούνα…»

Σήμερα είχαμε δύο πέναλτι και ένα γκολ ξεκάθαρα και το τρίτο γκολ της Πάφου από καθαρό χέρι. Όμως, καμία σχέση δεν έχει η Πάφος. Σε δύο μέρες έχουμε παιχνίδι και ελπίζω είναι καιρός οι αποφάσεις που πάρθηκαν για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο να τις υλοποιήσουμε.Όλος ο κόσμος είδε τι έγινε σήμερα και όλοι κρινόμαστε από αυτά που λέμε. Αν λέμε βλακείες και απολογούμαι για την έκφραση, ας μας κρίνει ο κόσμος».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ