aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Υποχρεωμένος να περιμένει ο Τσόρνιγκερ

Απόλλων: Υποχρεωμένος να περιμένει ο Τσόρνιγκερ

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, είναι αναγκασμένος να κάνει υπομονή μέχρι αύριο ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Χαϊτάμ Αλεσάμι, ενόψει του σαββατιάτικου παιχνιδιού στην έδρα της Πάφος FC.

Αναλόγως θα αποφασίσει κατά πόσον θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή και αν κριθεί αναγκαίο να τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή. Εκφράζεται η εκτίμηση ότι ο Ανδρέας Φιλιώτης θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής, ωστόσο δεν πρέπει να αποκλείσουμε την επιλογή του Πέτρου Ψύχα, ο οποίος στην περσινή σεζόν σε κάποια παιχνίδια χρησιμοποιήθηκε στην εν λόγω θέση.

Σημαντικό χαρακτηρίζεται και το θέμα της επιλογής των παικτών που θα αποτελέσουν τη μεσαία γραμμή. Ο Ντανίλο Σπόλιαριτς αναμένεται ότι θα είναι ο παίκτης που θα ηγηθεί μεσοαμυντικά της ομάδας, παρέα με τον Ισραέλ Κολ. Αμφότεροι τα πήγαν εξαιρετικά στην προηγούμενη αναμέτρηση με την Ομόνοια. Αυτό που περιμένει ο Τσόρνιγκερ είναι την αγωνιστική «ανάσταση» του Μπασέλ Ζράντι, ο οποίος είναι γεγονός πως στα τελευταία παιχνίδια έχει χάσει τη φρεσκάδα και την αποτελεσματικότητά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ