aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Υπέγραψε ο Ρόσκοπφ, αλλά περιμένει άλλον ο Σωφρόνης

Απόλλων: Υπέγραψε ο Ρόσκοπφ, αλλά περιμένει άλλον ο Σωφρόνης

«Καπαρωμένη» τη μετεγγραφή του Ματίας Ρόσκοπφ έχει ο Απόλλων. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» στο ραδιόφωνο του «Active» (107.4 & 102.5) o 22χρονος Αργεντινός επιθετικός έστειλε υπογεγραμμένο συμβόλαιο στην ομάδα της Λεμεσού.

Άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορ. Τον τελευταίο χρόνο αγωνιζόταν στη Ραπίντ Βουκουρεστίου (17 συμμετοχές) και ενώ είχε πρόταση από την Κλουζ, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λεμεσού. Ο Ροσκόφ μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επιθετικής γραμμής.

Είναι καλός με την μπάλα στα πόδια και θεωρείται και καλός κεφαλοσφαιριστής. Θα πάρει θέση στον κατάλογο Β’ χωρίς να είναι υποχρεωμένος ο Απόλλων να προχωρήσει σε διαγραφή άλλου ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος που δεν ολοκληρώνεται η μετεγγραφή είναι γιατί ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει εντοπίσει άλλη μία περίπτωση νεαρού επιθετικού, στον οποίο ο Απόλλων έστειλε συμβόλαιο συνεργασίας και περιμένει την απάντησή του. Εφόσον δεν προκύψει πρόσφορο έδαφος για απόκτηση του εν λόγω ποδοσφαιριστή, τότε οι «γαλάζιοι» θα ανακοινώσουν τον Ρόσκοπφ ως τέταρτη μετεγγραφή μετά τους Μπένσοπ, Ματέι, Ντένιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ