aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων V.C: Συμφωνία με νέο χορηγό

Απόλλων V.C: Συμφωνία με νέο χορηγό

Την συνεργασία της με νέο χορηγό ανακοίνωσε η διοίκηση της πετοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση:

“Ο νέος χορηγός εστίασης των Αμαζόνων για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 θα είναι το V THE EXECUTIVE VENUE το οποίο βρίσκεται στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, απέναντι από το ξενοδοχείο APOLLONIA (Πρώην EL PUEBLO).

Ευχαριστίες προς τον ιδιοκτήτη του πανέμορφου αυτού χώρου κ. Πανίκο Δαβίδ ο οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας μας να φιλοξενεί τις “Αμαζόνες” για δείπνο όπου οιΚυπελλοπρωταθλήτριες Κύπρου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την εξαιρετικά προσεγμένη κουζίνα του εστιατορίου σε ένα περιβάλλον ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες των επισκεπτών και σίγουρα όσοι το επισκεφθούν θα το προτιμούν συχνά.

Στη φωτογραφία ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου κ. Παναγιώτη Δαβίδ μαζί με τον πρόεδρο του APOLLON V.C κ. Ανδρέα Ηροδότου, τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Λοίζο Πετούση και τον αντιπρόεδρο της ομάδας κ. Αντίγονο Θεοδώρου ο οποίος ήταν και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του χορηγού της ομάδας μας και της διοίκησης.

Το V THE EXECUTIVE VENUE βρίσκεται στην οδό Βιοτίας 2, Ποταμός Γερμασόγειας (Πρώην El Pueblo) απέναντι από το ξενοδοχείο Apollonia.

Σύσσωμο το Δ.Σ της Πετοσφαιρικής ομάδας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει προσωπικά τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου κ. Παναγιώτη Δαβίδ για να χορηγήσει την ομάδα μας και είναι πραγματικά τιμή όλων, τόσο της διοίκησης όσο και της ομάδας, που θα μας δοθεί η ευκαιρία να φιλοξενούμαστε σε τόσο όμορφο, άνετο, φιλικό χώρο για να απολαμβάνει η ομάδα την υπέροχη κουζίνα που διαθέτει”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ