aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τρίτωσε το καλό, ο Τσόρνιγκερ έβαλε τη σφραγίδα του!

Απόλλων: Τρίτωσε το καλό, ο Τσόρνιγκερ έβαλε τη σφραγίδα του!

Nα φθάνει μια ομάδα με… σβηστές τις μηχανές σε μια νίκη με το άνετο 3-0, φανερώνει πολλά για τις δυνατότητές της. Ο Απόλλων έφθασε στην έβδομη νίκη του στον αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα (η οποία ήταν πύρρειος αφού αποχώρησαν τραυματίες οι Κυριάκου και Πίττας) και έδειξε πως έχει την ποιότητα και τον τρόπο να κερδίζει αγώνες και χωρίς να φθάσει σε ψηλά επίπεδα απόδοσης.

Η ομάδα του Τσόρνιγκερ πέτυχε τρίτη διαδοχική νίκη μετά την παρένθεση των δύο ήττων από ΑΕΚ και Ομόνοια, μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ. Επικράτησε κατά σειρά των Πάφος FC (2-0), Ολυμπιακού (2-0) και Δόξας (3-0). Δείγμα ότι, άφησε πίσω του μια και καλή τα αρνητικά αποτελέσματα και τρέχει με χίλια για υλοποίηση του στόχου του.

Μετά από εννιά αγώνες, ένα πολύ καλό δείγμα, ο Απόλλων πιστοποιεί ξεκάθαρα ότι είναι ικανός για να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο πρωταθλήματος. Παίζει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, οι ποδοσφαιριστές του διαθέτουν πολλές φυσικές δυνάμεις αφού τρέχουν και πιέζουν συνεχώς από ψηλά τον αντίπαλο. Παράλληλα, κατάφερε στα τελευταία τρία παιχνίδια να βρει και ισορροπία στην άμυνα, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Ο Τσόρνιγκερ έβαλε τη σφραγίδα του! Πέρασε τη φιλοσοφία του και ο χρόνος δουλεύει υπέρ της λεμεσιανής ομάδας.

Οι κυανόλευκοι πάνε στη διακοπή του πρωταθλήματος έχοντας την ηρεμία τους και την ψυχολογία με το μέρος τους, ώστε να δουλέψουν ακόμη περισσότερο για τη δύσκολη συνέχεια. Ο Γερμανός τεχνικός, που είναι ιδιαίτερα απαιτητικός με τους παίκτες του και δεν το κρύβει, δεν εφησυχάζει και το ίδιο θέλει να κάνουν όλοι όσοι αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα. Γνωρίζει πως τίποτα δεν επιτεύχθηκε μετά από εννιά αγώνες, αλλά ο μαραθώνιος είναι μεγάλος και θα πρέπει να είναι στοχοπροσηλωμένοι μέχρι το τέλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ