aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Tρίτο «όχι» και τέλος επίσημα ο Εκπολό, ζήτησε να φύγει ο Νταρίκουα

Απόλλων: Tρίτο «όχι» και τέλος επίσημα ο Εκπολό, ζήτησε να φύγει ο Νταρίκουα

Κόκκινο έχει κτυπήσει ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του Απόλλωνα. Στην ομάδα της Λεμεσού, μετά τη συμφωνία με τον Αντριάν Γκούλα «τρέχουν» τον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Χθες (21/5) ανακοινώθηκε η αποχώρηση οκτώ ποδοσφαιριστών, των οποίων έληγαν τα συμβόλαια.

Το κύμα αποχωρήσεων από το Κολόσσι μεγαλώνει, καθώς θα χωρίσουν οι δρόμοι των κυανόλευκων με τον Τενταγί Νταρίκουα. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αν και διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους και ως εκ τούτου οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν σε συναινετικό διαζύγιο.

H ανακοίνωση του Απόλλωνα

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Τέντ Νταρίκουα. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή και του ευχόμαστε καλή συνέχεια τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία».

Εξάλλου, στο κενό έπεσε και η τρίτη απόπειρα του Απόλλωνα να ανανεώσει το συμβόλαιο του Εκπολό. Ο Νιγηριανός αμυντικός απάντησε αρνητικά και στη νέα βελτιωμένη προσφορά τη λεμεσιανής ομάδας, παρά το γεγονός ότι έφτασε σε πολύ ψηλά επίπεδα και θα τον έχρηζε ως τον πιο ακριβοπληρωμένο αμυντικό στην ιστορία του Απόλλωνα. Το μεσημέρι της Τετάρτης (22/5) η ομάδα της Λεμεσού ενημέρωσε επίσημα ότι χωρίζουν οι δρόμοι με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι η συνεργασία μας με τον Γκότσγουιλ Εκπόλο έχει ολοκληρωθεί.

Ο ποδοσφαιριστής μετά από διαβουλεύσεις αρκετών μηνών ενημέρωσε αργά το βράδυ της Τρίτης (21/05) ότι δεν έκανε αποδεκτή και την τρίτη πολύ βελτιωμένη πρόταση η οποία του υποβλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από την ομάδα μας.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Γκότσγουιλ Εκπόλο ο οποίος ήταν πρότυπο επαγγελματία και του εύχεται κάθε επιτυχία τόσο προσωπική του ζωή, όσο και στην καριέρα του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ