aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το τέταρτο ραντεβού θέλει να είναι αλλιώς

Απόλλων: Το τέταρτο ραντεβού θέλει να είναι αλλιώς

Εξήλθε ισόπαλος τον περασμένο Οκτώβριο (1-1), με αποτέλεσμα να σφράγισει εκ νέου τις προσπάθειές του τον Ιανουάριο (2-2). Και πριν από ένα μήνα, έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό, γνωρίζοντας την ήττα (0-1).

Ο Απόλλων, δεν κατάφερε σε καμία εκ των τριών φετινών αναμετρήσεων με την Πάφος FC, να βρει το μονοπάτι που οδηγεί στο τρίποντο, κάτι που εννοείται θέλει να ανιχνεύσει στο τέταρτο και κρισιμότερο ραντεβού.

Την Κυριακή, η ομάδα της Λεμεσού εκστρατεύει στο «Στέλιος Κυριακίδης» με αποκλειστικό στόχο τη νίκη προκειμένου να ελπίζει σε εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου για 11η συναπτή σεζόν. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταδικαστικό καθώς θα αφήσει αυτομάτως ημιτελής μία υπερπροσπάθεια που έγινε από τη μέρα που στον πάγκο βρίσκεται ο Μπογκντάν Αντόνε.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του Απόλλωνα εξέδωσε ανακοίνωση, συγχαίροντας τον Φώτη Παπουλή για την τεράστια και επιτυχημένη του καριέρα και του ευχήθηκε το καλύτερο σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. «Άφησε ανεξίτηλα την σφραγίδα του αγωνιζόμενος με την ένδοξη φανέλα της ομάδας μας, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ