aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το συμβόλαιο του Καταλά και ο ρόλος του Μακρίδη

Απόλλων: Το συμβόλαιο του Καταλά και ο ρόλος του Μακρίδη

Στην Κύπρο αναμένεται την Παρασκευή (12/8) ο Νταβίδ Καταλά για να βάλει υπογραφή στο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα και να πιάσει δουλειά στο Κολόσσι. Οι πρωταθλητές συμφώνησαν σε όλα με τον Ισπανό προπονητή, ο οποίος μετά τη θητεία στην ΑΕΚ, επιστρέφει στην Κύπρο για να διαδεχθεί τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

Δύσκολο εγχείρημα, καθώς ο Γερμανός είχε οδηγήσει τον Απόλλωνα στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου μετά από 16 χρόνια, επομένως οτιδήποτε λιγότερο δεν θα ικανοποιήσει κανέναν στην ομάδα της Λεμεσού.

Η συμφωνία Απόλλωνα και Καταλά προνοεί συμβόλαιο για 1+1 χρόνο. Ο 42χρονος Καταλανός τεχνικός θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Σούπερ Καπ, ανάμεσα στον πρωταθλητή Απόλλωνα και την κυπελλούχο Ομόνοια στην «Αρένα». Την ευθύνη των γαλάζιων στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση της χρονιάς που αφορά εγχώριες διοργανώσεις θα έχει  ο Κωνσταντίνος Μακρίδης, ο οποίος ήταν στο τεχνικό επιτελείο του Τσόρνιγκερ ως βοηθός προπονητής και θα βρίσκεται στο πλευρό του Καταλά. Μάλιστα, ο ρόλος του παλαίμαχου άσου κρίνεται ως ιδιαιτέρως σημαντικός, αφού ως παλιά… καραβάνα στο Κολόσσι θα επιχειρήσει να κάνει όσο το δυνατό ευκολότερη την προσαρμογή του νέου προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ