aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το σκηνικό μεταφέρεται στις Πλάτρες, πιάνουν δουλειά οι κυανόλευκοι

Απόλλων: Το σκηνικό μεταφέρεται στις Πλάτρες, πιάνουν δουλειά οι κυανόλευκοι

Την Παρασκευή ξεκίνησε και… επίσημα η νέα σεζόν για τον Απόλλωνα. Μετά το διήμερο με τις εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις, που ολοκληρώθηκαν χθες, πλέον το σκηνικό μεταφέρεται στις Πλάτρες. Εκεί όπου σήμερα θα μεταβεί η αποστολή της λεμεσιανής ομάδας, για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στις 10 Ιουλίου ο Απόλλων θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο τη Δόξα, στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου γηπέδου της προσφυγικής ομάδας «Γλαύκος Κληρίδης» στην Περιστερώνα. Στις 16 Ιουλίου η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αυστρία όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 28 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Απόλλων θα δώσει 3 φιλικά παιχνίδια επί αυστριακού εδάφους, με τη Μεζοκόβεσντ Ζόρι στις 17/7, τη Σλόβαν Λίμπερετς στις 22/7 και με την Τορίνο στις 27/7.

Ειδική άδεια για μερικές μέρες περισσότερες ξεκούρασης πήραν θυμίζουμε, οι Χάμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας, Ανδρέας Φιλιώτης και Ίσρα Κολ. Οι Ντένιτς και Αυλωνίτης πήραν άδεια για να βρουν άλλη ομάδα, αφού δεν υπολογίζονται από τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

Στην αποστολή της ομάδας θα βρίσκονται 27 ποδοσφαιριστές:

Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, Ελ Χατζί Μπα, Μπαγκαλί Νατμπό, Ρεβάζ Ίντζια, Γιώργος Μαλεκκίδης, Έρβιν Ονγκεντά, Ίλιαν Ίλιεφ, Αρνό Ντουμ, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Πέτρος Ψύχας, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Φέλιξ Βα, Αμίν Χαμάς, Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, Γιώργος Ποντικός, Νικολά Ντιγκινί, Χαϊτάμ Αλεσάμι, Χάρης Μαυρίας, Αλεξάντρ Νογιόκ, Κάρλος Πεϊσότο, Φαίδων Οικονομίδης, Θεοδώρος Χρυσοστόμου, Σωτήρης Φώτη, Νέαρχος Ζήνωνος, Μάριος Αυγουστή, Μπασέλ Ζράντι, Δημήτρης Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ