aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το περισσότερο βάρος απ΄ άλλους...

Απόλλων: Το περισσότερο βάρος απ΄ άλλους…

Με τους τραυματισμούς και την κούραση που κουβαλούσε ο Απόλλωνας από την Ευρώπη, ήταν επόμενο το βάρος να πέσει σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Ο Περέιρα για παράδειγμα, ενόσω δεν έβρισκαν δίχτυα οι κλασικοί σκόρερ της ομάδας (Ζελάγια, Μάγκλιτσα) έδινε τις λύσεις στο σκοράρισμα. Ο Ρομπέρζ με τον Χ. Κυριάκου, σήκωσαν το βάρος στην άμυνα. Το ίδιο ισχύει και για τον Βασιλείου. Ειδικότερα, οι τρεις τελευταίοι έδειξαν να είναι ακούραστοι.

Έπειτα είναι και ο Μάρκοβιτς, ο οποίος μονιμοποιήθηκε στο αρχικό σχήμα και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, με όσες επιλογές είχε στη διάθεσή του έκανε επιτυχημένο ροτέισον, μοιράζοντας χρόνο σε όλους και φάνηκε να τα πάει μια χαρά η ομάδα. Τουλάχιστον μέχρι το ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Γι’ αυτό και η διακοπή του πρωταθλήματος ήλθε γάντι για τον Απόλλωνα και δη τους ποδοσφαιριστές. Πήραν τις αναγκαίες ανάσες και είναι έτοιμοι να μπουν με ανανεωμένες δυνάμεις για να φτάσουν σε εκείνα τα επίπεδα απόδοσης που τους είχαμε συνηθίσει στην Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ