aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το «αγκάθι» και η σιγουριά του Μακρίδη

Απόλλων: Το «αγκάθι» και η σιγουριά του Μακρίδη

Την τρίτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο Απόλλων, αυτή τη φορά από την ΑΕΚ με 0-1 στην «Αρένα», για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος και «κινδυνεύει» να δει την απόσταση από τις πρώτες θέσεις να αυξάνεται.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι κυανόλευκοι της Λεμεσού δημιούργησαν 14 τελικές προσπάθειες (έναντι 12 των αντιπάλων τους), ήταν ξανά όμως άστοχοι και δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, κάτι που στο τέλος πλήρωσαν. Σε γενικές γραμμές η απόδοση των παικτών του Κωνσταντίνου Μακρίδη ήταν καλή, σε βαθμό που και ο ίδιος ο Κύπριος τεχνικός δήλωσε μετά το τέλος ευχαριστημένος.

Έλειψε όμως ξανά το γκολ. Η δυστοκία στην επίθεση στοίχισε για πολλοστή φορά στη φετινή σεζόν πολύτιμους βαθμούς και έχει πλέον εξελιχθεί σε μεγάλο «αγκάθι» στην προσπάθεια του Απόλλωνα για βαθμολογική ανάκαμψη. Ο Μακρίδης πάντως αναφερόμενος στο ζήτημα εξέφρασε τη σιγουριά του ότι τα γκολ θα έρθουν και ότι στη συνέχεια οι παίκτες του θα βάλουν αρκετά γκολ, διαβεβαιώνοντας παράλληλα τον κόσμο ότι ο Απόλλων θα επιστρέψει εκεί που του αξίζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ