aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το 8-0-1 και το 21-8 λέει πολλά

Απόλλων: Το 8-0-1 και το 21-8 λέει πολλά

Ο Απόλλων, καλείται άλλη μία φορά να αξιοποιήσει το παράγοντα έδρα, να φτάσει στους 24 βαθμούς, ανανεώνοντας αυτομάτως για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας, μία μόλις στροφή πριν από τη συμπλήρωση του α΄γύρου. Δεν αντιλέγει κανείς, ότι η ομάδα της Λεμεσού είναι το ξεκάθαρο φαβορί στον επικείμενο αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, ωστόσο εάν οι παίκτες του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ δεν αγωνισθούν σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές τους, θα τα βρουν σκούρα.

Στην τρέχουσα σεζόν, ο Απόλλων δείχνει αξιοζήλευτη συνέπεια αγωνιζόμενος στο Τσίρειο, με τους αριθμούς να δεικνύουν αυτομάτως τη δυναμική του. Συγκεκριμένα, σε εννέα παιχνίδια στο στάδιο της Λεμεσού που αφορούσαν το πρωτάθλημα και ένα τον θεσμό του Κυπέλλου, έφυγε σε όλα νικητής, με εξαίρεση το ματς της 5ης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ (1-4).

Κέρδισε κατά σειρά τον Εθνικό (4-2), τον Άρη (1-0), τον ΑΠΟΕΛ (2-1), την Ολυμπιάδα Λυμπιών (3-1), την ΑΕΛ (1-0), την Πάφος FC (2-0) και τη Δόξα (3-0). Σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια, φτάνοντας ήδη τα 21 γκολ μέσα στο Τσίρειο. Δηλαδή, έχει μέσο όρο 2,3 ανά ματς. Αντιθέτως δέχθηκε 8 τέρματα, ούτε 1 γκολ ανά παιχνίδι, με τα τέσσερα εξ αυτών να είναι σε ένα 90λεπτο, αυτό με αντίπαλο την ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι διατήρησε το μηδέν παθητικό σε τέσσερα παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής στο Τσίρειο.

Δεν αντιλέγει κανείς, ότι οι αριθμοί είναι ιδιαιτέρως κολακευτικοί για τους κυανόλευκους της Λεμεσού, αλλά επ’ ουδενί δεν παρασύρουν σε επικίνδυνα… μονοπάτια. Γιατί, η ΠΑΕΕΚ απέδειξε ότι διαθέτει αξιόμαχο σύνολο, ικανό να κάνει τη ζημιά και να εκτροχιάσει τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ