aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Θέλει και θα επιδιώξει να μεγαλώσει το ρόστερ του

Απόλλων: Θέλει και θα επιδιώξει να μεγαλώσει το ρόστερ του

Ο μεγάλος στόχος του Απόλλωνα στην επόμενη σεζόν θα είναι και πάλι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και η υπέρβαση για είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου θα ξεκινήσει την προσπάθειά του από τον τρίτο προκριματικό γύρο αρχές Αυγούστου.

Μια από τις προσπάθειες της διοίκησης Νίκου Κίρζη θα είναι να μεγαλώσει το ρόστερ, αφού οι αγώνες που θα χρειαστεί να δώσουν οι κυανόλευκοι την επόμενη περίοδο θα είναι σαφώς περισσότεροι και θα πρέπει να έμαθαν το μάθημά τους από τους πολλούς τραυματισμούς που είχαν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου.

Ο προγραμματισμός πλέον τρέχει σε πιο έντονους ρυθμούς και ο Πέτρος Κονναφής πολύ σύντομα θα έχει να ανακοινώσει ευχάριστα νέα στους φίλους των κυανόλευκων. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει αυτή την ώρα η επόμενη μέρα της κατάκτησης του πρωταθλήματος και όχι ο αγώνας με την ΑΕΚ στο Τσίρειο, μια αναμέτρηση που θα έχει σαφώς πανηγυρικό χαρακτήρα.

Το έχουμε σημειώσει κατά κόρον πως η είσοδος του Απόλλωνα στην επόμενη περίοδο ως πρωταθλητής στο νέο γήπεδο, του δίνει μεγάλη δυναμική. Τα έσοδα από το νέο γήπεδο της Λεμεσού, που θα είναι πολύ περισσότερα σε σχέση με το Τσίρειο, θα δώσουν τη δυνατότητα πέρα από αυτά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, να αυξηθεί και ο προϋπολογισμός της επόμενης περιόδου.

Σημαντική στήριξη από τους απλούς φιλάθλους της ομάδας περιμένουν στον Απόλλωνα, αφού στην επόμενη περίοδο θα γίνει προσπάθεια να δημιουργηθεί ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας. Πέραν από αυτό καταγράφουμε και τα όσα στο παρελθόν τόνισε η διοίκηση των πρωταθλητών, πως όλες οι σουίτες του νέου γηπέδου από πλευράς κυανόλευκων έχουν ήδη πωληθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ