aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τετράδα αγώνων «φωτιά» με το… καλημέρα

Απόλλων: Τετράδα αγώνων «φωτιά» με το… καλημέρα

Πρόγραμμα «φωτιά» έχει μπροστά του ο Απόλλων  και η νίκη επί του Άρη στο… μίνι λεμεσιανό ντέρμπι που ακολουθεί για τη 2η αγωνιστική θα είναι σημαντική ψυχολογική ντόπα ενόψει της συνέχειας. Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ έχει μπροστά του μια τετράδα αγώνων με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας αφού το καλεντάρι των γαλάζιων γράφει Άρης, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και ΑΕΚ!

Ο Απόλλων είναι μια καινούργια ομάδα, καθώς έγιναν πολλές προσθαφαιρέσεις στο ροστερ και θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης, όμως επιβάλλεται να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός με το «καλημέρα» στο νέο πρωτάθλημα ώστε να έχει συγκομιδή βαθμών στην τετράδα αγώνων που θα του επιτρέπει να έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στη σεζόν.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Γερμανός τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας θα έχει διαθέσιμους και τον Χάρη Μαυρία αλλά και τον Μπάσελ Ζράντι. Ο πρώτος είναι σχεδόν έτοιμος, ενώ ο δεύτερος επέστρεψε στην Κύπρο από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Λιβάνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ