aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τα λάθη απαγορεύονται

Απόλλων: Τα λάθη απαγορεύονται

Πετυχαίνοντας 9 νίκες στα τελευταία 12 ματς, ο Απόλλων κάλυψε αρκετό χαμένο βαθμολογικό έδαφος και βρίσκεται στο φινάλε να διεκδικεί την τρίτη θέση, η οποία εξαργυρώνεται με εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ της νέας περιόδου.

Παρά το γεγονός πως θα μπορούσε -τούτη τη στιγμή- να είναι σε πλεονεκτικότερη θέση έναντι της ΑΕΚ με ένα μόλις καλύτερο αποτέλεσμα κατά το τελευταίο τρίμηνο, η πίστη στους κυανόλευκους δεν έσβησε, προσδοκώντας ότι θα δηλώσουν το «παρών» τους για 11η συναπτή σεζόν στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ.

Από το τριπλό σφύριγμα του προηγούμενου αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, επικεντρώθηκαν αυτομάτως στο παιχνίδι με αντίπαλο την Πάφος FC που θα διεξαχθεί στο «Στέλιος Κυριακίδης», στοχεύοντας στο τρίποντο. Βλέπετε, μόνο έτσι θα ελπίζουν σε προσπέρασμα των κιτρινοπράσινων, νοουμένου πως αυτοί θα «γλιστρήσουν» την ίδια ώρα απέναντι στην Ομόνοια, αφήνοντας βαθμούς στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ