Στο αεροδρόμιο βρίσκεται η αποστολή του Απόλλωνα, καθώς σε λίγο είναι προγραμματισμένη η πτήση του με προορισμό την Αθήνα, καθώς αύριο θα διεξαχθεί η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Ο Απόλλων θα ταξιδέψει στην Αθήνα χωρίς τους Αλεσάμι, Μαλεκκίδη, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Ίλιεφ και Νταμπό. Από την άλλη, σε σαφώς καλύτερη κατάσταση είναι ο Χέντι και αν ο βαθμός ετοιμότητάς του είναι καλός, τότε δεν αποκλείεται να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην αυριανή αναμέτρηση. Έδειξε πως μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού.
Σήμερα ο Ισπανός τεχνικός του Απόλλωνα, Νταβίδ Καταλά, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 19:30 με την τελευταία προπόνηση να πραγματοποιείται μισή ώρα αργότερα και θα είναι για ένα τέταρτο ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.














