aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Στην πορεία που χάραξαν από την αρχή...

Απόλλων: Στην πορεία που χάραξαν από την αρχή…

Λήξη συναγερμού για το Τσίρειο, αφού το ΓΣΟ κατέληξε σε συμφωνία με ασφαλιστική εταιρεία για ασφάλιση των κερκίδων του σταδίου. Η μπάλα, λοιπόν, θα στηθεί κανονικά στη σέντρα για το ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Άρη, με την παρουσία οπαδών στις εξέδρες.

Οι κυανόλευκοι ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους, έχοντας ως μοναδικό στόχο να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, που θα διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας. Δύσκολο το αυριανό ματς, κρίνοντας από τη θέση του Άρη, όμως στον Απόλλωνα θεωρούν πως από τα δικά τους πόδια θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα. Γι’ αυτό και θέλουν να έχουν μια καλή παρουσία, που θα αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας. Ταυτόχρονα, με νίκη θα ξεφύγουν του αντιπάλου τους.

Ο Τσόρνιγκερ και οι ποδοσφαιριστές του, σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να παρεκκλίνουν της πορείας τους. Θέλουν και είναι έτοιμοι να δώσουν συνέχεια στην πορεία που χάραξαν από την αρχή της σεζόν και να βαδίσουν μέχρι τέλους για υλοποίηση του στόχου τους. Ο Γερμανός τεχνικός θα περιμένει και τη σημερινή τελευταία προπόνηση για να γνωρίζει εάν μπορεί να υπολογίζει τους Γιάγκα και Ίλιεφ. Τζουμ και Νταμπό προπονούνται κανονικά, ενώ εκτός θα είναι και πάλι Χάμπος, Πίττας, Μαυρίας, Δημητρίου και Μαλεκκίδης.

Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό, πρέπει να θεωρούνται δεδομένες οι αλλαγές στο κέντρο της άμυνας. Οι Ρομπέρζ και Κατελάρης είναι και πάλι διαθέσιμοι και θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα αφού θεωρούνται οι βασικές επιλογές και στον πάγκο θα μείνουν οι Βουκασίν Γιοβάνοβιτς και Ουέλιγκντον. Ακόμη, από τη στιγμή που οι Τζουμ και Νταμπό προπονούνται κανονικά, λογικά θα πάρουν θέση στην ενδεκάδα. Με αυτά τα δεδομένα, ο Απόλλων θα παρουσιαστεί με τουλάχιστον τέσσερις αλλαγές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ