aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Πωλητήριο στον Βαχίντ Σελίμοβιτς

Απόλλων: Πωλητήριο στον Βαχίντ Σελίμοβιτς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η διοίκηση του Απόλλωνα, ζύγισε τα δεδομένα και κατέληξε στην απόφασή της: «Θα πωληθεί ο Βαχίντ Σελίμοβιτς». Ο Σέρβος -με καταγωγή από το Λουξεμβούργο- κεντρικός αμυντικός, από τον περασμένο Ιανουάριο εξέφρασε την πρόθεση για να αποχωρήσει από την ομάδα της Λεμεσού και μάλιστα, στην τελευταία συνάντηση με τη διοίκηση παρουσιάστηκε αδιάλλακτος.

Οι ιθύνοντες του Απόλλωνα απέδειξαν κατά τα τελευταία χρόνια, ότι δεν στέκονται εμπόδιο σε κανέναν ποδοσφαιριστή που επιθυμεί να αποχωρήσει, φτάνει η ομάδα να αποζημιωθεί οικονομικά. Ο 23χρονος αμυντικός διατηρεί συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο, οπότε για να δώσουν οι κυανόλευκοι τη συγκατάθεσή τους, ξεκαθάρισαν στον παίκτη ότι θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος σύλλογος να καταθέσει πρόταση. Ο Βαχίντ Σελίμοβιτς κάτι έχει υπόψη και δεσμεύτηκε πως το συντομότερο θα ενημερώσει.

Ο ποδοσφαιριστής μετεγγράφηκε στον Απόλλωνα τον Ιανουάριο του 2019. Ούτε στο δεύτερο μισό της εν λόγω σεζόν, ούτε και πέρσι καταλάμβανε θέση στον κατάλογο Α΄, κάτι που θα γινόταν όμως στη νέα αγωνιστική περίοδο εάν συνέχιζε. Γεγονός πως προφανώς προσμέτρησαν στην ομάδα της Λεμεσού, πριν ανάψουν το πράσινο φως στον Σελίμοβιτς για να διαπραγματευτεί τη μετεγγραφή του.

Ο Σέρβος αμυντικός, με αυτά και με αυτά, θα αποτελέσει τον έκτο ποδοσφαιριστή που κατά τα τελευταία χρόνια πωλεί ο Απόλλων. Προηγήθηκαν οι Ντιλάν Ουεντραογκό, Ματία Σπόλιαριτς, Ανδρέας Καρώ, Άντον Μάγκλιτσα και Εμίλιο Ζελάγια. Δείγμα και της δουλειάς που γίνεται αφενός στα τμήματα υποδομής και αφετέρου στις επιλογές των παικτών που ντύνονται στα χρώματα της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ